Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Els nazis s’intenten organitzar a Lleida

  • 23012013853Apareixen pintades nazis a Lleida, algunes d’elles signades pel MSR, també apareixen adhesius de la mateixa formació.
  • A Facebook, ha aparegut un grup anomenat Lleida Identitària amb vinculacions directes a PxC
  • El MSR assegura que ja tenen un grup actiu a Lleida

Des de fa unes setmanes diverses persones han alertat de la presència de diversos grupuscles de neonazis que s’intenten organitzar a la nostra ciutat.

Molts, ja coneixiem la presència de PxC, als quals ja se’ls va deixar clar en un acte que pretenien fer en campanya electoral que a Lleida no eren benvinguts, van ser rebuts per un grup d’uns 40 Antifeixistes al crit de “Fora Feixistes de la nostra ciutat “, havent de ser protegits per la Policia Antiavalots els 6 o 7 membres de PxC, entre ells el indesitjable del Anglada.

Sembla que el missatge no els va quedar prou clar i el Xavier Martínez Moyà secretari d’Organització de PxC a Lleida al costat d’un grup de “amics”, han decidit crear Lleida Identitària, fins al moment una simple pàgina de Facebook. Però des de la seva creació a Lleida casualment ha començat a aparèixer pintades i adhesius de diferents formacions polítiques, en aquesta última ocasió signades en la seva majoria pel MSR, partit d’on va ser “expulsat” fa uns anys Xavier Martínez Moyà i que en l’actualitat també s’està intentant organitzar a la nostra ciutat.

23012013856

El MSR potser, sigui un partit que mereixi molt més la nostra atenció, ja que és un partit amb un missatge “revolucionari” i confús. Darrere d’un missatge clarament plagiat de l’Esquerra Revolucionària s’amaga un grup de Neonazis, que en el cas de Saragossa son coneguts per les agressions a immigrants i a companys Antifeixistes, que porten a terme aquests descerebrats.

La majoria de les pintades aparegudes al llarg d’aquests dies per Lleida, signades en molts casos pel MSR, han estat realitzades en les façanes de petits comerciants de la ciutat i en alguns centres escolars de la ciutat.

23012013854

A Lleida no us donarem ni un instant de respir, no sou benvinguts ni a les urnes ni als carrers. Sou el néts dels que van assassinar el nostre poble i les nostres famílies i nosaltres, NI OBLIDEM NI PERDONEM.

En els propers dies convocarem una assemblea Antifeixista on convidarem a participar a totes les persones i col · lectius de la nostra ciutat per donar una resposta clara a aquests grups. Concretarem dia i hora al llarg d’aquesta setmana, estar atents/es!

FORA FEIXISTES DE LES TERRES DE PONENT!

 

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

6 comments on “Els nazis s’intenten organitzar a Lleida

  1. jotap
    25 gener 2013

    Ostia, que linces sois… el MSR nunca utiliza la cruz gamada, entre otras cosas porque no es nazi, sois ridículos hasta para mentir.

  2. Antifa
    25 gener 2013

    Jotap, sou escòria feixista (nacionalsocialistes, nacionalrevolucionaris, falangistes… en definitiva esperma malgastat que no hauria d’haver passat d’un avort!).

  3. AbrahamLleida
    26 gener 2013

    En fi… sempre hi haurà gent amb molta tonteria a sobre que pensen que es molt guai pintar creus gamades.
    S’ha de madurar una mica encara…

  4. Ravachol
    27 gener 2013

    Al fascismo no se le discute, se le destruye.

    Salut.

  5. Jaume
    29 gener 2013

    Lleida Antifeixista…. ARA I SEMPRE!!!

Els comentaris estan tancats.

Information

This entry was posted on 24 gener 2013 by in Antifeixistes Lleida, Comunicats.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure\'s a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Uneix altres 942 subscriptors

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 27.776 Visites