Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme Lleida i Lleida Antifeixista denuncien que PxC acull Nazis en la seva organització

UCFR Lleida i Lleida Antifeixista han manifestat avui el seu rebuig un cop més, a la formació política Plataforma per Catalunya per acollir nazis dins les seves llistes municipals i en el si de l’organització del partit. Xavier Martínez Moyà, és delegat de Plataforma per Catalunya a Arbeca (Lleida) i militant destacat de les Joventuts de PxC, així com Secretari d’Organizació de Plataforma per Catalunya a la província de Lleida. Aquesta setmana han aparegut fotografies en diversos mitjans de comunicació digitals de Xavier Martínez amb símbols i actituds nazis com la salutació a la romana. http://www.racocatala.cat/forums/fil/143805/cenc

Ambdós entitats de Lleida recorden “la necessitat de reflexió i acció de la nostra societat pel que fa als partits i grups xenòfobs d’ultradreta”. Cal tenir en compte que els discursos contra la immigració només són la punta de l’iceberg per guanyar popularitat i créixer institucionalment però darrera hi ha la mateixa ideologia nazi de sempre, tal i com s’ha demostrat en nombroses ocasions.

L’exemple de la posta en escena de Xavier Martínez Moyà ens alerta de la perillositat dels partits d’ultradreta “disfressats de gent normal”. És per aquest motiu que ambdós entitats demanen més seguretat i vigilància entorn els grups neonazis com PxC, així mateix demanem que la ciutadania deixi de donar suport a aquests partits polítics amb urgència.

……..

En Xavier Martínez Moyà amb PxC Lleida 16 d´abril 2012 Alertadigital.com

En Xavier Martínez Moyà amb el MSR 27 DE SETEMBRE DE 2011 Mediterraneodigital.com

En Xavier Martínez Moyà amb PxCat 21 de Febrer de 2011 AraPonent.cat

El Facebook de PxC Lleida

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

4 comments on “Unitat Contra el Feixisme i el Racisme Lleida i Lleida Antifeixista denuncien que PxC acull Nazis en la seva organització

 1. LLeida ANTIFA
  20 Abril 2012

  Aquests que van del pal Catalunya- España – Europa realment no són res més que neonazis espanyolistes que lluiten contra el català i la nostra manera de ser diferènciada. A més si no vaig equivocat aquest pobre ignorant ultra-espanyolista està surtint amb una noia de Xile que també milita a PXC….

 2. Retroenllaç: Ciberjusticiero « Patxikulandia

 3. Retroenllaç: Buscando la verdad, ¿Otro nazi en PxC? « Patxikulandia

 4. Patxiku Pues
  24 Abril 2012

  Antes de nada perdonad que no os escriba en catalán ya que no lo hablo, pese a poder entender buena parte de lo que han escrito aquí.

  Xavier Martínez Moyà sigue reiterando que no es el de la foto que sale, un personaje con la mano alzada delante de la esvástica, incluso yo publiqué en mi blog refiriéndome a este asunto, por el cual me amenaza con denunciarme. Pero creo, que he encontado algo que puede arrojar algo más luz sobre el asunto. Comparando una foto del susodico en Alerta Digital ( http://www.alertadigital.com/wp-content/uploads/2012/04/martinez-moya2.jpg ) y una de las que se muestra en el “publireportaje” de http://www.racocatala.cat/forums/fil/143805/cenc se puede ver que los lunares de ambas fotos coinciden a la perfección. ¿Puede que sea una coincidencia?

  La comparación aquí: http://patxikulandia.files.wordpress.com/2012/04/xabier-martinez-moya3.jpg

Els comentaris estan tancats.

Informació

This entry was posted on 20 Abril 2012 by in Antifeixistes Lleida, UCFR Lleida.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

 • 26,719 Visites
%d bloggers like this: