Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Presentació de la campanya “Tots Som Casal: Endavant amb l’autogestió dels joves”

casal lleidaFa 2 estius un grup de joves de Lleida vam començar a treballar per tenir un espai de joves i per a joves a la ciutat.
D’aquesta manera, 1 any més tard vam alliberar un espai on van passar-hi centenars de joves i activitats com: la creació d’un grup de bastoners, un grup de teatre, xerrades, concerts, assemblees, mercat de roba…

I què ens ha suposat això? 

-Cinc processos judicials i un d’administratiu que mitjançant un precintament expres va suposar el desallotjament de l’antic Casal.
-9 joves els que s’han trobat enmig d’aquests procediments tant dispars com les possibles sancions de més de 35000 a la que ens enfrontàvem.
-L’acusació a 3 joves per delictes d’usurpació i danys a qui la fiscalia sol·licita 18000 euros.

Arribat aquest extrem, no ens queda altra que alçar de nou la veu i per mitjà de la campanya Tots Som Casal: Endavant amb l’autogestió del jovent, volem:

-Remarcar un cop més la necessitat d’un Casal Popular de Joves a Lleida.
-Rebutjar l’acusació, ja que entenem que amb el desallotjament l’espai va quedar totalment desocupat i no veiem la necessitat de seguir recorrent a la via penal i intentar asfixiar econòmicament el projecte.
-Posar de manifest que trobem totalment innecessari dur a 3 joves a judici, quan el Casal l’han freqüentat centenars de joves, i han estat escollits de forma totalment arbitrària per poder celebrar el judici.
-Recordar que el projecte de Casal continua viu en un espai cedit per la Paeria, que ja compta amb més de 10 activitats setmanals i segueix amb els mateixos ingredients que el primer dia: autogestió, entusiasme, compromís amb la ciutat i molta il·lusió.

Divendres 25 d´octubre a les 19:30h a:

Sala de Juntes del 2n pis del Rectorat

 

ESDEVENIMENT AL FACEBOOK

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 22 Octubre 2013 by in Casal Popular de Joves, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Uneix altres 942 subscriptors

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 27.595 Visites
A %d bloguers els agrada això: