Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Jornada contra les batudes racistes al Casc Antic de Lleida

casal lleida

Des de l’Assemblea Anti-repressiva de Ponent organitzen una jornada contra el racisme institucional, al Casal Popular de Joves del Casc Antic de Lleida. Juntament amb altres col·lectius organitzen la campanya “toca el xiulet contra el racisme!”, una eina d’autodefensa contra els abusos policials que es viuen al Casc Antic de Lleida, el dijous 25 de juliol faran la presentació!

La jornada consistirà en:

19:00 Xerrada amb un membre de S.O.S. racisme Catalunya i la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats.

Tot seguit: sopar popular i concert contra el Racisme amb TROPIKAL JAM (agro-reggae des de balaguer) i TAULARD (synthpunk, des de Grenoble).

Us preguem la màxima difusió, per fer d’aquell dia un clam contra el racisme i les redades, per anar construint un moviment fort contra el racisme, el feixisme i els abusos policials!

Tens dubtes de què fer davant d’un policia? Què fer davant d’una redada policial?

Comencem a estar cansades de tanta policia i de tants abusos. Nosaltres, som les persones que vivim a barris humils, on els pobres, els estrangers, els precaris i els explotats sobrevivim al dia a dia fent el que faci falta per aconseguir diners, per tirar endavant les nostres famílies, estiguin aprop o a milers de quilòmetres. Per nosaltres, la presencia policial, les identificacions, els registres, els abusos que patim per viure al nostre barri, han d’acabar. Els barris conflictius de Lleida, són aquells que originen els conflictes socials, els barris on les persones adinerades tenen llocs de responsabilitat i que han creat la pobresa que vivim a la majoria de barris.

L’estat i la policia són racistes. No només pel color de la pell sinó, per damunt de tot, per la butxaca. CLASSISTES!

Defensem-nos dels abusos de la policia! Vine el 25 de Juliol a partir de les 19:00 al Casal de Joves (a dalt de tot del carrer Cavallers): farem una xerrada amb advocats i companyes anti-racistes per resoldre dubtes sobre què és pot fer davant dels abusos. Més tard hi haurà sopar i concert.

Esdeveniment al Facebook

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 22 Juliol 2013 by in Antirrepressiva Ponent, Casal Popular de Joves, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Uneix altres 942 subscriptors

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 27.607 Visites
A %d bloguers els agrada això: