Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Escarni a Inma Manso: Aquí només hi sobres tu!

inma

“No estem buscant delinqüents sinó immigrants sense papers, la policia té en compte hàbits, actituds i ètnies alhora de seleccionar a qui demana documentació”. Amb aquestes paraules, la Subdelegada del Govern del PP, Inma Manso, va posar la cirera al pastís al XXIII Congrés d’advocacia sobre estrangeria i asil de Lleida.

El racisme és present en el nostre dia a dia, emparat i potenciat pel poder institucional, precisament per aquells que fan gala de democràtics. Amb comentaris com aquest, el PP evidencia com des de la dreta s’utilitza el recurs de la criminalització dels immigrants a l’hora d’enganyar la resta de ciutadans, generar por i culpabilitzar els immigrants, mitjançant discursos populistes, de la situació que actualment ens toca viure.

Per tal de denunciar les paraules de la Subdelegada del Govern, des dels moviments socials de Lleida convoquem un escarni a Inma Manso el proper divendres 21 de juny a les 19.30h a la Plaça Ricard Vinyes.

No ens enganyareu, aquí, Inma Manso, només hi sobres tu!

Esdeveniment al Facebook

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 19 Juny 2013 by in Antifeixistes.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Uneix altres 942 subscriptors

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 27.607 Visites
A %d bloguers els agrada això: