Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Dissabte 8 de juny: 10 anys de memòria, 10 anys d’impunitat

cartell toraEl pròxim dissabte ARRAN, la CUP i el SEPC han organitzat una jornada per tal de recordar i donar a conèixer 10 anys més tard el cas de Torà, en que tres joves del poble van ser torturats i empresonats sota l’empara de la llei antiterrorista. Tot i que foren moltes les evidències de la pràctica de tortura encara avui no s’ha depurat cap tipus de responsabilitat.

Amb aquesta jornada doncs des de l’Esquerra Independentista de Lleida pretenem difondre i denunciar aquest cas, que amb la complicitat dels governs català i espanyol i el jutge Garzón, encarregat d’instruir la causa, va suposar un dels primers casos de l’aplicació de la llei antiterrorista a Catalunya. Llei que sota la incomunicació del detingut, on fins hi tot se li nega l’assistència del seu advocat, empara la pràctica de vexacions, amenaces, insults i tortures.

No obstant això també volem posar de manifest que durant aquests 10 anys, la lluita juvenil ha seguit denunciant enèrgicament no només les tortures en el cas de Torà sinó també la posterior repressió que han sofert molts joves implicats en els moviments polítics alternatius del país.

La jornada sota el lema 10 anys de memòria, 10 anys d’impunitat comptarà amb:
11:00 h presentació del llibret: Et presento al jutge Garzón a la sala de juntes del rectorat 2on pis amb l’autora del llibre i el jove de Torà.

 

  • 14:00 Dinar popular a la Coronela. Cal inscriure’us prèviametn a lleida@cup.cat
  • 17:00 Passi del documental Alerta Torà a la Coronela, amb la presència del jove de Torà i membres del grup de suport
  • 19:00 Cafeta a la Coronela

Esdeveniment al Facebook

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 2 Juny 2013 by in Arran Lleida, Convocatòries, CUP, SEPC.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: