Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Signa en favor del Procés Constituent

Ja es pot firmar el manifest d’ Arcadi Oliveres i Teresa Forcades en favor d’una candidatura unitària al Parlament de Catalunya i convocar un procés constituent

El manifest que l’Arcadi Oliveres i la Teresa Forcades van fer públic fa un dies, titulat Manifest per la convocatòria d’un procés constituent, ja es pot signar. El manifest vol promoure un procés unitari de confluència des de baix que permeti articular un nou instrument polític ampli i plural que aplegui el màxim nombre possible d’organitzacions, col.lectius i persones. El propòsit és poder transformar el malestar social en una majoria política organitzada i articular una candidatura a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que defensi la convocatòria d’un procés constituent per posar fi a la situació actual de retallada continuada de drets.

L’Arcadi i la Teresa fan una crida a firmar el Manifest, a difondre’l i a participar en aquest projecte de confluència. És el moment de sumar esforços pel canvi social. La teva firma i implicació és necessària!

Pots llegir i fimar el manifest a: procesconstituent.cat

@pconstituent
facebook/procesconstituentTeresa-Forcades-y-Arcadi-Olive_54371116575_54028874188_960_639

Anuncis

Informació

This entry was posted on 16 Abril 2013 by in Antifeixistes.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: