Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

L’Ajuntament de Lleida privatitza l’enllumenat públic en un ple sense debat

  • SERVEIS PU_BLICS3_edit baixa(1)Protestes al ple de l’Ajuntament de Lleida del 22 de març DIRECTA PONENT

“Prou privatitzacions. Defensem els serveis públics!”. Amb aquest lema sota el braç, una desena de persones, entre representants sindicals i militants d’Arran i de la CUP, es van personar el 22 de març al Ple de l’Ajuntament de Lleida per protestar contra l’aprovació de la privatització de l’enllumenat públic de la ciutat. Una externalització que ha quedat certificada de forma exprés, sense cap mena de debat polític ni d’oposició per part dels grups municipals representats en la sessió plenària.

Els moviments socials presents a l’acte denuncien una forta “onada” externalitzadora dels serveis públics per part de l’Ajuntament de Lleida, que ja ha privatitzat el transport públic de la ciutat i el servei domiciliari per a les persones grans. Alerten també de l’“opacitat i la manca de diàleg” dels grups municipals i del risc que té prioritzar la rendibilitat econòmica davant del servei a les persones, posant així en perill els criteris “d’igualtat, universalitat en l’accés, vocació del servei a la ciutadania”. L’aprovació de la privatització de l’enllumenat públic va produir dues setmanes després que diverses entitats polítiques i sindicals fessin públic “El Manifest en Defensa dels Serveis Públics”, un decàleg de propostes encaminades a assegurar la gestió municipal dels serveis.

Font: Directa

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 2 Abril 2013 by in Arran Lleida, CUP.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: