Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

El poble de Corea del Nord declara la guerra a l’Imperialisme Americà – Set coses que hauries de conèixer

nkorea191. – L’agressor és Estats Units. – Des del armistici de les Corees de 1953, Estats Units ha ocupat Corea del Sud i subjugat al seu Govern als seus interessos, col · locant lobbys militars i vaixells de guerra a la península. S’estima que des de llavors, Washington ordena una mitjana de 200 vols sobre el territori cada any, inclosos avions bombarders B-52 i submarins nuclears.

2. – La guerra és Corea del Nord vs. EUA. – Seúl és un país sotmès a Washington des del armistici. Les seves tropes serien les primeres a avançar l’atac, i les primeres a morir. Aquesta és la política guerrerista “aliada”.

3. – Estats Units es vol apoderar d’Àsia-Pacífic. – Davant l’abdicació comunista de la Xina per l’aplicació d’un model capitalista d’Estat amb estratègia imperialista, l’única nació incòmoda per als EUA a la regió és Corea del Nord. Eliminar-la seria per a la Casa Blanca l’oportunitat de voltar geopolíticament a Pekín per competir cara a cara amb la seva creixent economia que, segons analistes, seria la primera al món per a l’any 2018.

4. – Economia de guerra per rescatar el capitalisme. – Com sabem, la crisi de sobre acumulació capitalista té a la guerra una de les seves suposades sortides. La indústria militar s’activa emprant mà d’obra que jeia aturada per les pèrdues de les empreses, amb ocupació es desencadenen els crèdits per accelerar la capacitat de consum, fent que els bancs tornin a funcionar. Estats Units sap molt bé d’això. Les seves crisis són inesgotables i cícliques el cost es carrega a la seva classe treballadora o, com en aquest cas, a la humanitat sencera.

5. – Fi o enfortiment de l’imperialisme. – Corea del Nord és una de les últimes parades dels afanys imperialistes dels Estats Units. Per la seva banda, Rússia, Xina, Índia o Brasil no són els seus enemics, sinó els seus adversaris econòmics en la cúspide de competència, sempre sabran acordar la preservació del sistema. En canvi, la capacitat de dissuasió política i militar de Corea del Nord contra els EUA és real. Això suposa que Washington es juga una de les seves més importants cartes bèl · liques a la Península coreana: si aconsegueix abatre a Pyongyang, no hi haurà país que l’aturi i el seu pròxim objectiu serà Iran, amb la vida del planeta en risc imminent. No obstant això, hi ha la possibilitat que en la RPDC acabi una era de domini ianqui sobre el món.

6. – Permanent campanya anti comunista.-Tan antiga i absurda com l’explotació esclavista que els Estats Units segueix defensant fins al seu mateix territori.

7. – Què pot detenir aquesta guerra?.- És clar que Corea del Nord no es mou del lloc on ha persistit per 60 anys. Qui pot frenar als Estats Units?, L’ONU? El bloc Rússia-Xina-Índia-Brasil? La Unió Europea? L’activisme de la humanitat per la pau? Una pau sense armes, però sense l’explotació irracional dels diners sobre al que a la humanitat i la natura li pertanyen des del principi del temps: la vida.

Font: PatriaGrande

Altra Informació d’interès:

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 30 Març 2013 by in Internacional.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,724 Visites
%d bloggers like this: