Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Concentració de suport als joves denunciats arran de la manifestació de suport al Casal

casalAquest dimarts 19 de març se celebrarà el judici de faltes contra dos membres del Casal de Joves. Aquests van ser denunciats desprès que el 7 de desembre participéssin de la manifestació de rebuig al precinte administratiu que la Paeria havia fet aquell mateix matí contra el Casal Popular de Joves. La concentració es produí sense cap mena d’incident i no se’ls va identificar, però ara els joves ara s’han d’afrontar a un judici de desobediència penat amb una multa de 10 a 60 dies.

Així, de la mateixa manera que 116 entitats i més de mig miler de persones van mostrar el recolzament al projecte del Casal i la disconformitat amb el precintament, convoquem una concentració abans del judici per acompanyar solidàriament als joves i seguir mostrant que el projecte segueix endavant.

Justament per evitar situacions injustes com aquestes ens vam reunir fa uns dies amb el delegat de la Generalitat, i li vam demanar explicacions sobre les denúncies dels Mossos a diversos joves.

Paral·lalament, les obres del nou espai segueixen el seu camí i ara ens ve molta feina. Us anirem informant de les jornades de curro que anirem convocant a través del Facebook i Twitter. Mentrestant, cada dimecres a l’assemblea coordinem la rehabilitació i estem debatent com volem que el nou Casal sigui, es relacioni amb el barri que l’acollirà, serveixi als col·lectius de la ciutat, etc. T’animem a participar d’aquests debats! I recorda que els Bastoners de la UdL t’esperen setmanalment als seus assajos.

+ info a http://casalpopulardejoves.blogspot.com.es/

ESDEVENIMENT AL FACEBOOK

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 17 Març 2013 by in Casal Popular de Joves, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: