Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

“La Salut el negoci de la vida” documental de Sicom TV dijous 14 i dijous 21 projecció a Lleida

La salut el negoci de la vidaLa Salut el negoci de la vida

En el marc del Projecte Foment de la Universalització de la Salut, aquest dijous 14 (20h) obrim a la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida el Cicle de Cinema i Salut amb la projecció del documental “La Salut el negoci de la vida” on es pretén reflexionar vers la situació de la salut pública a Catalunya i sobre l’agressivitat que el poder exerceix contra el dret inalienable a la salut.

Cicle de Cinema i Salut: “La Salut el negoci de la vida”

A més, cada projecció s’acompanya d’una xerrada de la mà d’experts en la matèria del dret a la salut i dels mateixos realitzadors del documental. “La Salut el negoci de la vida” Un documental de SICOM i HOW.

  • 14 de març de 2013 (Projecció primera part del llargmetratge) a les 20h a la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida (c/ Doctor Combelles, núm 11, baixos de Lleida). Ponent: Carlos Vera i Carlos Collazos, membres de HOW Audiovisual i Multimèdia.
  • 21 de març de 2013 (Projecció segona part del llargmetratge) a les 20h a la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida (c/ Doctor Combelles, núm 11, baixos de Lleida). Ponent: Pep Cabayol, membre de SICOM.
  • 6 d’abril de 2013 (Projecció del llargmetratge) Lloc: Casal Popular el Rostoll (c/ Ardèvol, núm. 12 bis, Tàrrega) a les 19h. Ponent: Pep Cabayol, membre de SICOM. Exposició “Una mirada a Medina Gounass”

En el mateix marc del cicle podem gaudir de l’exposició “Una mirada a Medina Gounass” de la Fundació Ferreruela Sanfeliu de Lleida, visitant-la durant el març al Vestíbul de la Facultat de Medicina de la UdL i del 2 al 26 d’abril a la segona planta de l’Edifici Rectorat de la UdL. Ens apropa, en imatges, la tasca que en matèria de salut ocular realitza la FFS al Senegal i ens descobreix la visió personal i vivències del Dr. Ribera. L’exposició ens mostra a través de la càmera, les activitats que la Fundació Ferreruela Sanfeliu juntament amb les autoritats locals van dur a terme per l’ocasió del Dia Mundial de la Visió, dins del projecte de millora de la salut ocular a la regió de Kolda, Senegal, iniciat l’any 2008.

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26.962 Visites
%d bloggers like this: