Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Un Vuit de Març crític a Tàrrega

8 de Març a Tàrrega

El proper divendres i dissabte de març, dies 8 i 9, la plataforma Pels drets socials a l’Urgell (integrada per Democràcia Real Tàrrega, el Casal Popular el Rostoll i l’Assemblea Indignada de la Ribera del Sió) ha organitzat un seguit d’activitats per tal de commemorar el dia internacional de la dona treballadora, o sigui, el Vuit de Març. Sota el lema «Contra l’ofensiva patriarcal i capitalista: desobediència feminista» el divendres hi ha convocada una concentració a la plaça Major, en la qual s’encendrà amb espelmes el símbol feminista i es llegirà un manifest.

El dissabte dia 9, tindrà lloc al Casal Popular el Rostoll (carrer d’Ardèvol, 12) un debat i taller participatiu sobre dones amb les veïnes de Tàrrega: Özgür Günes Öztürk (doctoranda), Montse Garcia (professora) i M. Alba Torres (artterapeuta). L’objectiu serà qüestionar-nos els rols de gènere i veure com actua la cruesa del sistema patriarcal sobre les dones, i també sobre els homes. Després d’això, hi haurà una sopar popular a 5 euros i gresca assegurada amb una punxadiscos.

Us hi esperem!

Organitza: Plataforma Pels Drets Socials a l’Urgell
Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 5 Març 2013 by in Convocatòries, El Rostoll.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,719 Visites
%d bloggers like this: