Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

23F Lleida – Info Revolta – Seguiment de les Marees Ciutadanes

adhesivo23fEl proper 23 de febrer Lleida diu PROU! Diu PROU! al cop d’estat dels mercats, a les retallades socials i laborals, també diu PROU a la repressió, a la pèrdua de drets i diu PROU! a tot i cada un dels PROU! que individualment o culectivament portarem a la Manifestació que ha convocat entre molts altres Lleida Social, el 15M i els més importants, el poble.

Nosaltres, com una part més d’aquest PROU! posem els nostres humils mitjans de contra informació, de veu crítica, de veu del poble, a la disposició de el veritable protagonista en qualsevol de les lluites dignes que ha data d’avui existeixen al nostre país, el poble. Per aquest motiu a Info Revolta farem un seguiment especial al que passi durant tot el dia a Lleida, en les diferents convocatòries i marxes que es realitzaran per tota la ciutat, però per poder cobrir tot, us demanem suport, et demanem que ens ajudis ha cobrir a nivell informatiu totes les marxes fent-arribar imatges, noticies o qualsevol altra cosa que pugui esdevenir a les Marees Ciutadanes, per això hem creat aquest e-mail InfoRevolta23F@gmail.com que ens servirà per rebre tot el que posteriorment i a temps real anirem publicant a la nostra web. També podeu fer-nos arribar qualsevol cosa que creieu oportú a Twitter o Facebook. La informació directa és essencial en qualsevol revolució. Ens ajudes?

SEGUIMENT ESPECIAL 23FClick

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 21 febrer 2013 by in #23FLleida, Info Revolta - Lleida.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,753 Visites
%d bloggers like this: