Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Zona blava a CapPont : Mesura recaptatòria o benefici per als veïns/nes?

18207_369898356459600_2022900427_nA L’Assemblea d’Indignats de Cappont creiem que l’entrada en funcionament de la nova zona blava al barri és un mètode de recaptació monetària, i res té a veure amb la promoció dels transports públics ni la fluïdesa de la circulació en aquesta zona, tal i com argumenta la Paeria la imposició d’aquesta mesura.

Recentment l’ajuntament ha retallat més el servei d’autobusos i els viatges i abonaments són més cars que fa dos anys. A més, no ha posat solució a la discontinuïtat del carril bici i els aparcaments dissuasoris són un fangar. Per tant, creiem que és contradictori amb la justificació que dóna l’Ajuntament per pintar de blau múltiples zones del barri i fer-nos pagar cada vegada que volem estacionar el nostre vehicle al barri. No obstant, volem preguntar l’opinió dels usuaris i dels veïns i veïnes del barri sobre aquest nou servei d’abonament. Envia’ns la teva al correu electrònic assembleacappont@gmail.com, al nostre facebook, o a la bústia de suggeriments situat al Plafó Ciutadà a la Plaça Sant Joan de Mata [temporalment desapareguda].

D’aquestes opcions, amb quines es sent més indentificat/ada:

a) És un servei de recaptació de diners per l’Ajuntament
b) Pretén promoure el transport públic de Lleida
c) Ajudarà a la fluïdesa de la circulació del barri de Cappont
d) Reduirà les possibilitats d’aparcar als veïns de Cappont i a altres conductors
e) Altres opinions: 

Assemblea d’Indignades Cappont Lleida

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Information

This entry was posted on 20 febrer 2013 by in Assemblea Indignats Cappont, Comunicats.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 27.098 Visites
%d bloggers like this: