Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Jutgen a Lleida l’okupació del Casal Popular de Joves [suspès el judici]

AixòeraunCasal copia

[suspès el judici]

El pròxim divendres 22 de febrer tindrà lloc el judici de desnonament contra el Casal Popular de Joves. Tot i estar desallotjat de facto mitjançant un precinte exprés fet per la Paeria, el Casal no disposa encara d’una ordre judicial de desnonament. Per això se celebrarà aquest judici. Us convidem a acompanyar al company que serà jutjat, acusat de l’ocupació de l’edifici.

Des del Casal Popular de Joves volem, en primer lloc, donar tot el recolzament a aquest company personat com a demandat al Casal i, en segon lloc, posar de manifest la necessitat que té el jovent de Lleida de tenir un espai físic per tal de poder autogestionar-se lluny de tutel·latges institucionals. És en aquest marc on reivindiquem l’ocupació com un mitjà més per tal de crear i desenvolupar projectes i generar sinergies de d’autogestió, cooperació, etc.

Aquesta ocupació també pretenia assenyalar els centenars d’edificis buits a Lleida i els també centenars de projectes que poden acollir-s’hi. Apostem doncs per la ocupació com un mitjà de lluita més per tal de donar cabuda a projectes tant importants com és el del Casal de Joves de Lleida que, amb poc menys de 9 mesos i des de l’autogestió ha pogut acollir prop d’un centenar d’activitats tant diverses.

Lleida necessita espais autogestionats, ocupats o no, i així ho va fer pal·lés el manifest, presentat el darrer 18 de gener, on 116 entitats i més de mig miler de persones van oposar-se al desallotjament i van reivindicar la necessitat d’un espai inexistent fins ara a Lleida com el Casal de Joves.

Esdeveniment al Facebook

+Info: http://casalpopulardejoves.blogspot.com.es/

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 15 febrer 2013 by in Casal Popular de Joves, Comunicats, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: