Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Concentració de suport a la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

L1160580Si dones suport a la Coordinadora, ens veiem el 19F a les 11h davant la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida

El proper 1 de març, tres de les quatre persones que integren l’equip tècnic de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida seran acomiadades. Els incompliments dels compromisos contrets per la Generalitat a través de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), ens obliguen, per responsabilitat, a prendre aquesta mesura. A data d’avui, la Coordinadora no ha rebut ni un euro dels 119.000 que consten al conveni 2012. S’assesta un cop duríssim al teixit solidari del nostre territori, a la voluntat de sumar i fer sinergia en un moment on, la inacció governamental, fa imprescindible que totes i tots posem fil a l’agulla per teixir col·lectivament una enorme xarxa que ens permeti caminar plegats cap a un escenari de justícia social.

La Generalitat apaga la cooperació a les comarques de Lleida

L’incompliment de la Generalitat de Catalunya esdevé encara més greu si tenim en compte que el conveni amb la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida representa l’única partida que l’ACCD destina a les nostres comarques.Exigim al màxim representant de la Generalitat a Lleida, el sr. Ramon Farré, que ens escolti i doni una solució imminent a l’impagament de la Generalitat, davant l’ofec econòmic que suposa per a la Coordinadora sostenir un deute de més de 119.000 euros. Si l’administració no compleix amb el que ha signat, estarà dilapidant definitivament la tasca que la Coordinadora fa al territori en línies com la participació, la comunicació i difusió, la sensibilització i el suport a les entitats.

Potser perdem suport institucional, però ens queda el bagatge més important, la ciutadania. Fet aquest pas enrera, en podrem seguir fent molts més endavant, si cap encara amb menys lligams. Ens podran deixar sense finançament públic, però l’energia i el caliu ciutadà no només els mantenim intactes, sinó que van a més.

La Coordinadora i les persones que hi treballem estem reben aquests dies nombrosíssimes mostres de suport. Serà magnífic que totes i tots els que voleu mostrar el vostre escalf al projecte de la Coordinadora us vulgueu aplegar una estona en la concentració que farem el dimarts 19 de febrer a les 11h a la Plaça Catalunya de Lleida (davant la Delegació del Govern de la Generalitat), on farem entrega d’aquest escrit al Delegat.

Us esperem i confiem en que ens ajudeu a fer difusió d’aquesta convocatòria. Gràcies per endavant

Assemblea de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida (integrada per 35 entitats)

Esdeveniment a Facebook

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

2 comments on “Concentració de suport a la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

 1. Oscar Sisteré - Comunicació
  15 febrer 2013

  Gràcies pel suport que sempre mostreu. Una abraçada i fins dimarts

  Oscar

  El 14/02/2013 18:12, Info Revolta – Lleida escribió: > WordPress.com > Redacció Info Revolta posted: “Si dones suport a la Coordinadora, ens > veiem el 19F a les 11h davant la Delegació del Govern de la > Generalitat a Lleida El proper 1 de març, tres de les quatre persones > que integren l’equip tècnic de la Coordinadora d’ONGD i altres > Moviments Solidaris ” >

 2. Redacció Info Revolta
  15 febrer 2013

  Gràcies a vosaltres per le feina que feu i per estar sempre al costat del poble. Salut i fins dimarts. Una abraçada

Els comentaris estan tancats.

Informació

This entry was posted on 14 febrer 2013 by in Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

 • 26,816 Visites
%d bloggers like this: