Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

L’Audiència de Barcelona rebutja la suspensió del judici a Enric Duran, que tindrà lloc dimarts 12 de febrer

404908_341306089307054_397623054_nEn una decisió inesperada, el tribunal rebutja també la renúncia presentada per l’advocat defensor

Enric Duran no accepta aquesta decisió judicial i continua reclamant la suspensió del seu judici. Dilluns espera poder presentar un nou advocat davant del tribunal ja que no manté la confiança en el que ha portat el procés fins al moment.

Dijous passat, Enric Duran va presentar una petició a la secció segona de l’Audiència Provincial de Barcelona per a la suspensió del seu judici penal per diferències amb el seu advocat. La manca de temps per preparar la campanya de conscienciació vinculada al judici el va motivar a prendre aquesta decisió.

Duran havia estat informat de les dates del judici només tres setmanes abans que s’hagués de celebrar, tot i que van ser publicades el 15 d’octubre. Tampoc no havia rebut l’acta de resposta a les proves que s’havien presentat tot i que havia estat publicada el 4 d’octubre, el que implica que el procés judicial havia seguit el seu curs sense ell saber-ho.

L’advocat revocat per Enric, l’ha informat que un treballador del seu despatx era el responsable d’enviar aquestes actuacions i que no pot comprovar si van ser enviades ja que aquesta persona ja no treballa allà i no hi ha còpia guardada d’aquests enviaments. El que és un fet és que cap informació ni oral, ni escrita d’aquest procés judicial va arribar a l’acusat entre el primer d’octubre i aquest recent 23 de gener,

Els fets van desembocar en un clima d’indefensió i de legalitat més que dubtosa, pel que Enric Duran va demanar la revocació del seu advocat.

L’acusat explicarà amb més detall aquestes circumstàncies en l’escrit que presentarà dilluns, ja que en la seva resposta de l’Audiència argumenta que les raons presentades no eren prou detallades.

Aquí podeu llegir i descarregar l’Acta de la Sessió Segona de l’Audiència Provincial en resposta a la petició
Descarregar PDF

+ Informació:

http://enricduran.cat/

comunicacio@enricduran.cat

605.098.116

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Information

This entry was posted on 10 febrer 2013 by in #Absolucioenricduran, Comunicats.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 27.098 Visites
%d bloggers like this: