Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Mobilització d’AcampadaEscolar al Departament d’Ensenyament a Lleida

images (2)Davant la falta de resposta del Departament d’Ensenyament per cobrir una baixa:

Mares i pares de l’Escola Sant Jordi de Lleida, amb el suport d’Acampada Escolar, es tornaran a mobilitzar dilluns

També ho podreu seguir a Twitter @AcampadaEscolar

El divendres 1 de febrer pares i mares de l’Escola Sant Jordi de Lleida, amb el suport d’Acampada Escolar, van sol·licitar un substitut al Departament d’Ensenyament per cobrir una baixa en aquesta escola. El Departament no ha respost a la petició d’aquests pares i mares i és per aquest motiu que el proper dilluns dia 4 de febrer a les 13:30h, aniran novament a la Delegació d’Ensenyament per dur a terme una acció reivindicativa per insistir en la seva demanda.

No substituïr els/les mestres d’un centre educatiu suposa que el mateix professorat restant a l’escola ha d’assumir l’horari del/la mestre/a que falta, en detriment de l’horari propi. A més, pot afectar a mesures organitzatives com desdoblaments, reforços per a nens i nenes que els necessiten, etc. Si els mestres que es posen de baixa són els especialistes de música o educació física, els/les alumnes no gaudiran d’aquestes activitats en dues setmanes.

Avui 13.30 des AlliOli Lleida farem streaming de l’acció directa que la comunitat educativa portarà a terme al Departament d’Ensenyament a Lleida per una educació pública i de qualitat.

http://bambuser.com/v/3318707

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

One comment on “Mobilització d’AcampadaEscolar al Departament d’Ensenyament a Lleida

  1. Oscar Sisteré - Comunicació
    4 febrer 2013

    Gràcies per la difusió. AllioliLleida n’oferirà l’streaming a http://bambuser.com/channel/Alliolilleida

    El 04/02/2013 11:30, Info Revolta – Lleida escribió: > WordPress.com > Redacció Info Revolta posted: “Davant la falta de resposta del > Departament d’Ensenyament per cobrir una baixa: Mares i pares de > l’Escola Sant Jordi de Lleida, amb el suport d’Acampada Escolar, es > tornaran a mobilitzar dilluns També ho podreu seguir a Twitter > @AcampadaEscolar E” >

Els comentaris estan tancats.

Informació

This entry was posted on 4 febrer 2013 by in @AcampadaEscolar, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: