Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

28 de Febrer 2013 VAGA D´INSTITUTS I UNIVERSITATS

735137_525826617449855_936453412_n

El proper 28 de febrer el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans convoquem vaga arreus dels instituts i universitats del nostre territori. Entenem que després d’un primer semestre on les assemblees d’estudiants i tot el teixit associatiu ha anat gestant un clima crític en quant a la situació actual de l’educació, cal fer un pas endavant i tornar a buidar a les aules i sortir al carrer.

L’any passat ja en varen ser moltes les protestes i aquest any l’educació segueix en constant degradació i és per això hem de seguir al peu del canó per tal de seguir defensant la integritat de l’educació pública, popular i de qualitat. La Llei Wert, els pressupostos que anuncien noves retallades i eliminació de beques als ensenyaments post-obligatoris, l’augment de les taxes universitàries, la pèrdua de democratització als òrgans de govern dels instituts i universitats, el constant atac que rep el català arreu del territori… Els motius, una vegada més ens sobren. I no només als estudiants, sinó també als i a les treballadores dels nostres centres educatius. Els retallen el sou i els acomiaden i així fins provocar el gran desmantellament als serveis públics que patim les classes populars catalanes.

Ara és l’hora dels estudiants, ara és l’hora que conquerim l’educació pública i popular i gestem una nova alternativa al seu negoci que ens arruina i ens esclavitza.

El proper 28 de febrer sortirem al carrer arreu dels Països Catalans i seguirem lluitant per una educació pública, popular, antipatriarcal, catalana i de qualitat.

La seva crisi ens arruïna! Conquerim l’educació pública i popular!

Podeu seguir les convocatòries aquí: (ho anirem actualitzant)

– Barcelona: 12:30h a Pl. Universitat
– Tarragona: 12:00h Pl. Imperial Tàrraco
– Girona: 12:00h davant el Rectorat
– Lleida: 12:00h davant el Rectorat
– València 12:00h a la facultat de Geografia i Història (VAGA DE 48H)
– Igualada: 17:15h a Pl. Castells
– Reus: 19:00h a Pl. del Mercadal
– Berga: 17:00h a Pl. Sant Pere
– Manresa 11:00h a Crist Rei

18 de febrer del 2013
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

Esdeveniment al Facebook

+Info: http://www.sepc.cat/

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 23 gener 2013 by in Antifeixistes, Convocatòries, SEPC.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,753 Visites
%d bloggers like this: