Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

116 entitats i mig miler de persones denunciem el desallotjament del Casal i exigim un espai autogestionat pel jovent!

ElCasalesdelJoventp copia

Rebuig massiu i divers al desallotjament i demanda inequívoca d’un espai autogestionat 
116 col·lectius i 540 persones han mostrat el seu suport al projecte del Casal Popular de Joves de Lleida a través de la seva adhesió al manifestNo desallotjareu els nostres somnis. El Casal és del jovent.
El manifest, llegit en la presentació d’avui per en Jaume Belló (professor d’interpretació i membre de la companyia Xip-Xap i de la Comunicativa CTO) i impulsat durant 3 setmanes per l’assemblea del Casal, recull adhesions col·lectives d’una gran diversitat d’àmbits. Entre elles destaquen entitats socials (com la Federació Catalana de Voluntariat Social, Agrupa’t o la PAH de Lleida), culturals (5 colles bastoneres, companyies de teatre, etc.), 18 Casals i Ateneus, 11 grups de música, associacions i plataformes juvenils (associacions locals, Arran, Joves d’Esquerra Verda, etc.), col·lectius i consells d’estudiants, agrupaments escolta, entitats ecologistes (IPCENA, Som lo que Sembrem), partits i organitzacions polítiques (ICV, CUP, PCPC, Revolta Global, Endavant, etc.), assemblees socials i d’indignats, sindicats (CGT de Catalunya i CGT de Ponent), projectes comunicatius (Setmanari Directa, Waita TV i Araponent.cat), entre altres.

Des de l’assemblea del Casal entenem que els suports expressen massivament i nítidament que:

IMG_3477
– El desallotjament del 7 de desembre precipitat per la Paeria va ser un error en tancar un espai que durant 10 mesos va acollir el projecte (obert, participatiu i de tots) del Casal i de nombroses iniciatives culturals, socials i polítiques.
– Un espai de trobada, autogestionat pel jovent i les entitats de la ciutat és una necessitat (històricament reclamada pels col·lectius juvenils) que no pot esperar un dia més. 
Entenem que aquest posicionament clar, massiu i divers no pot ser menystingut per la Paeria en les actuals negociacions i futures accions per ubicar el nou Casal a l’antiga Casa Panadés i per trobar futurs espais (amplis, polivalents i cèntrics) pel Casal de Joves de la ciutat.
Finalment, volem agrair sincerament els centenars de suports rebuts i l’ajuda rebuda. La lluita continua!
Lleida, 17 de gener de 2013

Casal Popular de Joves de Lleida

casalpopulardejoves.blogspot.com
cpjlleida@gmail.com
El Casal al Facebook
El Casal al Twitter
Més informació i llistat d’adhesions col·lectives i personals al bloc elcasalesdeljovent.blogspot.com
Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 17 gener 2013 by in Casal Popular de Joves, Comunicats.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,753 Visites
%d bloggers like this: