Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Casal Popular de Joves: Aconseguim el compromís de la Paeria en la retirada de multes i fa una primera proposta d’espai

El matí de dilluns 24 de desembre ha tingut lloc la segona reunió entre l’Ajuntament de Lleida i el Casal Popular de Joves en la qual la Paeria s’ha compromès a anul·lar les multes administratives i ha fet una primera proposta d’espai.

image

Després de la reunió del passat divendres 14 de desembre, aquest matí ha tingut lloc la segona reunió entre l’Ajuntament de Lleida i el Casal Popular de Joves, en la qual l’Ajuntament ha pres el compromís d’anul·lar les multes administratives que va imposar a diversos joves i ha fet una primera proposta d’espai, un local situat al carrer Tallada número 1 (l’antiga Casa Panadés). (Pots veure la nota de premsa de la Paeria aquí)

La perseverança i la insistència de tots i totes aquelles que creiem en la necessitat de seguir amb el projecte del Casal de Joves comença a donar els seus fruits, i ens reafirma en el que ja dèiem des de fa temps: “el Casal és autoorganització i és lluita”. I és precisament aquesta autoorganització, aquesta lluita, aquesta mobilització constant i aquesta gran xarxa que s’ha generat durant aquests mesos la que ens ha portat a poder negociar cara a cara amb l’Ajuntament, superant els seus intents de fer-nos tirar enrere i desmobilitzar-nos amb multes i denúncies.

Amb la mateixa idea de construir un Casal on poder desenvolupar alternatives anticapitalistes, autogestionàries i assembleàries ara ens tocarà valorar amb calma la proposta i debatre si l’espai i les condicions oferides són les idònies per a desenvolupar el model de Casal que el jovent lleidatà necessitem, amb l’objectiu clar de generar un espai de trobada per al jovent lleidatà que doni resposta a les necessitats que tenim.

Finalment, us animem a tots i totes a participar de l’assemblea oberta que tindrà lloc el dijous 27 de desembre a les 19h per debatre, precisament, entorn aquesta proposta de locals que avui ens ha fet la Paeria per ubicar el nou Casal de Joves. Farem l’assemblea a la 8a planta de l’edifici dels sindicats (a l’espai de la CGT).

No desallotjareu els nostres somnis! El Casal és del jovent!
La lluita no acaba aquí!

Font: Casal Popular de Joves
Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 26 Desembre 2012 by in Casal Popular de Joves, Comunicats.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,753 Visites
%d bloggers like this: