Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Més d’un centenar de persones contra el desallotjament del Casal Popular de Joves de Lleida

Foto1Aquesta tarda una manifestació ha recorregut els carrers de Lleida per mostrar el rebuig al desallotjament del Casal Popular de Joves de Lleida.

El passat 12 de febrer un grup de joves alliberava un espai situat al Carrer Governador Montcada número 9. L’ocupació es feia amb un objectiu ben clar: construir un espai de joves i per a joves per tal de generar alternatives a l’actual sistema capitalista i als valors hegemònics que aquest imposa.

Aquest matí, agents de la Guàrdia Urbana feien efectiva l’ordre de desallotjament envers el Casal, un desallotjament que la Paeria ha buscat i per al qual ha intensificat els seus esforços, intentat posar fre a aquest projecte, forçant el tancament del Casal per la via administrativa i demostrant així, clarament, la seva intenció d’anul·lar un projecte transformador que en els seus 10 mesos de vida ha demostrat com de capaços som, els i les joves, de bastir projectes engrescadors i que representin una alternativa a aquest sistema.

Aquesta tarda, una manifestació ha recorregut els carrers de Lleida sota el lema “No ens aturareu!”, com a mostra de rebuig al desallotjament del Casal Popular de Joves. La manifestació, que ha començat a davant del Casal Popular de Joves, ha acabat a la Paeria on s’ha precintat simbòlicament la porta, assenyalant així la Paeria com a responsables polític del desallotjament.

Han estat 10 mesos de Casal intensos, 10 mesos plens de treball, d’il·lusió i de projectes creats. Des d’assemblees d’artistes fins a mercats de roba gratuïta, passant per tallers de diverses temàtiques, xerrades, passis de vídeo, assajos bastoners… Nombroses associacions i entitats de la ciutat han passat pel Casal de Joves, donant-li vida i enriquint-lo, generant sinèrgies entre tots els joves que han aportat el seu granet de sorra en aquest projecte.

Malgrat el desallotjament, seguim convençuts que una alternativa és possible, i ho hem demostrat sobradament, perquè el Casal Popular de Joves no és solament un espai: és autoorganització, és lluita! I ara, nosaltres seguim i seguirem apostant per la mobilització i la lluita activa del jovent per tal d’exigir i sumar esforços per tal de construir un projecte que va més enllà d’un espai físic: un lloc on es generin sinèrgies entre persones, on es puguin crear xarxes d’equipaments i serveis, on es puguin dur a terme activitats… en definitiva un espai de trobada per al jovent lleidatà que doni resposta a les necessitats que tenim. I tot això aprofitant la capacitat i l’empenta que tenim el jovent de generar iniciatives i construir alternatives anticapitalistes, autogestionàries i assembleàries.

El jovent exigim els nostres espais!
La lluita no acaba aquí!

Assemblea del Casal Popular de Joves

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 8 Desembre 2012 by in Casal Popular de Joves, Comunicats.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: