Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

JEV i ICV denuncien el desallotjament del Casal Popular Joves

Foto6Joves d’Esquerra Verda i ICV-EUiA denuncien l’abandonament dels joves de Lleida

Dani Monclús, coordinador de JEV i Sara Vilà, diputada electa d’ICV-EUiA han declarat avui que el desallotjament del Casal Popular de Joves que la Guàrdia Urbana va realitzar aquest divendres és una altra demostració de les males prioritats l’Ajuntament de Lleida, de les prioritats de la nostra societat i de les prioritats dels nostres governants, com l’alcalde Àngel Ros.

Aquest casal és una iniciativa realitzada per un grup de joves de la ciutat que volen aprofitar un espai completament en desús i abandonat per a que sigui un espai de trobada de joves, associacions, moviments socials… En definitiva, tothom que tingués una idea de caire assambleari  i/o cultural, la podia realitzar al C/Montcada nº9. Dani Monclús ha explicat que “si enlloc de vetar directament el projecte s’hagués apostat pel diàleg i s’hagués arribat a un acord, el local podria haver estat perfectament un motor de l’activisme cultural de la ciutat”.

Que iniciatives com aquesta, de caràcter popular i sense ànim de lucre i que a més a més dinamitzen i ofereixen un servei al teixit associatiu i juvenil de Lleida, no es fonamentin, és un despropòsit.  De la mateixa manera que és inadmissible que hi hagin espais buits totalment desaprofitats mentre cada cop hi ha més gent sense casa.

Des de Joves d’Esquerra Verda i des d’ICV-EUiA han volgut denunciar aquest desallotjament i donen tot el suport a la gent del Casal Popular, com hem fet fins ara. Sara Vilà també ha dit que “exigim a la Paeria un canvi urgent d’actitud i que ajudi en l’habilitació d’un espai o simplement el seu recolzament al projecte”. Així mateix Dani Monclús ha afegit que “ volem que se sàpiga, que encara que ens hagin tret l’espai, la idea del casal no ha mort i continuarà viva sempre en algun altre lloc i entre nosaltres”.

ICV-EUiA Terres de Lleida

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 7 Desembre 2012 by in Comunicats, ICV, JEV.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: