Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Marta Sibina i Albano Dante (Cafè amb Llet): Investigar el negoci de la sanitat té un preu, 10.000€.

En una setmana d’intensa activitat militant, amb importants manifestacions a Tàrrega i Lleida durant la jornada de vaga general europea, des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista de Ponent consideràvem que era molt important finalitzar aquesta setmana amb la conferència dels membres de la revista Cafè amb Llet “El negoci de la sanitat catalana”. I malgrat les dificultats amb les quals ens vam trobar pel que fa a l’organització, era encara més important fer-ho durant la campanya electoral.

I l’èxit de l’esdeveniment va estar molt per sobre de les perspectives que el més optimista de tots nosaltres podia preveure. Una afluència que va rondar el centenar de persones i que un cop finalitzada la intervenció dels nostres convidats, va tenir la possibilitat d’interessar-se de manera més específica sobre com contribuir a destapar els no pocs casos de corrupció presents a Catalunya.

Si els assistents van contribuir a fer d’aquesta conferència un dels millors actes que s’han dut a terme a Lleida, no fa falta dir que els ponents també hi van posar de la seva part. Per una banda,Josep Maria Antentas va oferir una perspectiva actualitzada del context de lluites locals i internacionals que es desenvolupen en una única direcció: derrotar les retallades, la Troica i el seus representants nacionals i com aquests, conscients de que no es tracta d’una ofensiva sense resistència, articulen i es recolzen de la repressió.

Per una altre banda, Albano Dante i Marta Sibina van vincular la seva intervenció, a banda del fruït de les seves investigacions, a la necessitat d’articular una resposta sostinguda a les mal anomenades retallades i el fet que, malgrat, la situació d’inferioritat en la qual ens trobem, l’articulació del poder popular s’estableix com l’inici de la “remuntada”.

Revolta Global-Esquerra Anticapitalista Ponent

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 18 Novembre 2012 by in Comunicats, Revolta Global - Esquerra Anticapitalista Lleida.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,753 Visites
%d bloggers like this: