Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

La CUP – Alternativa d’Esquerres reivindica la tasca municipal en un nou vídeo de campanya – És l’hora del poble! #hovolemtot

L’espot reinvidica la tasca de la CUP als ajuntaments catalans, i repassa algunes de les iniciatives més destacades impulsades per la formació en l’àmbit local

L’experiència municipal de la Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa d’Esquerres és l’eix conductor d’un nou vídeo de campanya (vegeu-lo) que s’ha fet públic avui. S’hi repassa l’experiència política de la formació en diferents viles i ciutats on la CUP té presència. A l’espot, una dotzena de regidors i militants de les assemblees locals destaquen algunes de les tasques per les quals la CUP s’ha donat a conèixer en els darrers temps. El vídeo ha estat gravat a Artés, al Bages. El músic Feliu Ventura ha cedit especialment la cançó “País de Carretera” del darrer disc Música i Lletra.

Així, l’alcalde de Navàs, Jaume Casals, explica que un cop va accedir a l’Ajuntment l’equip de govern es va rebaixar un 50% el sou perquè “no fem política per enriquir-nos”. La regidora de Vic Georgina Rieradevalldestaca la lluita contra el racisme i la intolerància a la seva ciutat. La regidora de Berga Anna Maria Guijarrorecorda el paper de la CUP en la dinamització de les consultes per la independència. David Vidal, de Reus, posa èmfasi en la lluita contra la corrupció en el sistema públic de salut.

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 15 Novembre 2012 by in CUP.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: