Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

14N Vaga General a Lleida – Bloc Anticapitalista

El proper 14 de novembre tens la oportunitat de plantar-te. De dir prou a tots aquells que ens han portat a aquest punt. Aquells qui lluny de solucionar els problemes socials que venim patint des de l’inici de la crisi, no han fet més que enfonsar-nos retallada rere retallada i que encara ens exigeixen més esforços.

Retallades en educació, reformes laborals, augment de l’IVA, privatitzacions, pujada de taxes, corrupció, negació de la sanitat a immigrants i repagament… I tot amb l’excusa d’un deute que no hem decidit, per a rescatar uns bancs que segueixen asfixiant-nos amb desnonaments i negacions de crèdit. Queda clar que amb aquest sistema nosaltres no hi sortim guanyant mai.

És per això que t’animem a que secundis la vaga. I que hi participis des de la teva condició: ja siguis treballador, aturada, immigrant, desnonat, estudiant o jove precària. Tothom pot contribuir a que la vaga sigui un èxit. Convertim un dia d’aturada en un punt de trobada de totes i tots els que creiem que ja ha arribat l’hora de canviar les normes del joc.

El dia 14 de novembre fem una vaga social: abandona el teu lloc de treball, si, però també manifestat, surt al carrer, no vagis a classe o no consumeixis. Que cadascú aporti el seu granet de sorra perquè se n’adonin ja que nosaltres volem ser qui decideixi el nostre propi futur.

Participa dels actes i accions del Bloc Anticapitalista.
No ens quedem de braços creuats, construïm el nostre futur. Tots i totes a la Vaga General!

Bloc Anticapitalista Lleida #14N

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 5 Novembre 2012 by in 14N Vaga General, Bloc Anticapitalista Lleida #14N, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: