Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Neix DEBAT99%: És possible una Syriza catalana?

Nova tertúlia política plural i oberta. Des de les esquerres per a donar tota la informació a l’opinió pública. Primer programa: És possible una Syriza catalana? amb les CUP, En lluita, EUiA, Revolta Global (CAT / CAST)

QUÈ ÉS DEBAT99%?

DEBAT 99% neix com a proposta de tertúlia audiovisual que busca apropar la política a la ciutadania des d’un punt de vista crític i transformador. Les nostres principals motivacions són oferir un debat veritablement plural on, des de les esquerres, plantegem batalla ideològica i un espai de trobada regular per les diverses forces d’esquerra.

DEBAT 99% es proposa ser un lloc de trobada on les alternatives puguin arribar al públic en general i siguin debatudes obertament, sense complexos. Creiem en la idea de la Demos-cracia com a govern del poble i pel poble, ja sigui en lo econòmic com en lo polític, tant en lo social com en lo nacional.

DEBAT 99% és un col.lectiu de persones no professionals i sense interès de lucre, la vostra col.laboració seria de gran ajuda.

Com a referent tenim la tertúlia política que emet TeleK a la TDT de Madrid, “La Tuerka”, un espai televisiu marcadament d’esquerres però que conjuga la voluntat de ser plural convidant a ponents de tot l’espectre ideològic. Es tracta, sense dubtes, del debat més plural i de més qualitat que hi ha, actualment, al panorama televisiu.

Nosaltres, des de l’àmbit local de la nostra ciutat, L’Hospitalet de Llobregat, volem incidir en la mateixa línia, i volem construïr DEBAT99% amb tota la gent que vulgui incorporar-se al projecte, principalment, amb la gent de les plataformes de lluita locals, de les assemblees de barri, de les organitzacions polítiques, sindicals i veïnals,…. volem construïr un espai de trobada per la confluència de les esquerres on les alternatives, les propostes…. es puguin propagar fent-les arribar a la majoria social del veïnat dels nostres barris

Un espai que doni temps i veu als que, per norma general, els grans mitjans de comunicació no donen cabuda o no els permeten tenir la confrontació d’idees que es mereix una societat democràtica

Perquè pensem que no hi ha democràcia sense debat ampli, profund i obert; perquè pensem que no hi ha democràcia sense dret a decidir en tots els àmbits de les nostres vides; perquè pensem que no hi ha democràcia sense drets socials…

Per tot això, ens posem en marxa i ens comprometem a defensar activament aquests valors

DEBAT99% estrena la primera taula rodona amb el debat: És possible una Syriza catalana?Comptarem amb representants de les CUP, En Lluita L’Hospitalet, EUiA L’Hospitalet i Revolta Global Baix Llobregat.

T’esperem aquest proper dimecres 17 d’octubre a les 18:30h al Centre Cultural Sant Josep (Av. Isabel La Catòlica, 32). Al costat de La Farga. Renfe i Metro L1 Just Oliveres.

Per a més informació:

E-mail: debat99@gmail.com · Twitter: @debat99 · Facebook: Debat99%

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 17 Octubre 2012 by in Debat99%.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: