Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Concentració-Judici contra els muntatges policials

Concentració contra la represió i els muntatges policials:
9:00 h Plaça sant joan

Suport al jove denunciat, judici Obert:
10:00 h Sala d’audiencies 2.6 dels jutjats de Lleida
(venir amb camiseta blava)

El proper dimarts 16 d’octubre és celebra el judici contra un jove de Lleida, que ha estat denunciat falsament pels mossos d’esquadra per atemptat a l’autoritat i danys.

Els fets van passar el 20 de juny, dia en que els mossos d’esqudra van detenir a 4 activistes estudiantils que arran de la vaga del 22 de maig van ser detinguts cop a caps de turc per una acció a la seu del PP. Es va realitzar una concentració a les afores de la comissaria, on els antiavalots van carregar desproporcionalment contra les 50 persones allí concentrades, agredint a més d’una desena de persones (les quals han interposat una denuncia contra els mossos) i van detenir al pare d’un dels joves detinguts.

Durant la carrega el jove denunciat, va mullar un antiavalot i 3 mesos després li ha arribat una denuncia on l’acusen d’haver golpejat a dos antiavalots i d’haver-los’hi trencat un rellotge de 200€. Tot una farça, per desgastar el moviment d’oposició als abusos policials!

 

Event al Facebook

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 15 Octubre 2012 by in Antirrepressiva Ponent, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,719 Visites
%d bloggers like this: