Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Jornades de Codesenvolupament a Lleida: des de la coherència del discurs a l’acció responsable

7 i 8 de novembre (Lleida)

Un any més, la Fundació Pagesos Solidaris, la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, l’Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la UdL i l’Ajuntament de Lleida, coorganitzem les 11es Jornades de Codesenvolupament. El 7 i 8 de novembre a Lleida. Totes les activitats de les jornades són gratuïtes i obertes a tothom

En aquesta nova edició, es pretén generar un espai de reflexió, debat i intercanvi d’experiències per establir les línies de coherència entre les accions i les polítiques de codesenvolupament vers el desenvolupament humà (social, econòmic, cultural i ambiental) revisant la doble dimensió, tant del discurs com de l’acció en origen i en destí.

Dimecres 7 de novembre (20h) el Cafè Teatre de l’Escorxador acollirà lainauguració i una actuació musical amb tast gastronòmic.

Dijous 8 (de 9:30 a 19h) a la sala de Juntes de Dret i Economia (UdL) se celebrarà la jornada, amb diferents conferències i taules rodones.

Totes les activitats de les jornades són gratuïtes i obertes a tothom

Si sou estudiants de la UdL, heu de saber que les jornades estan reconegudes amb un crèdit de lliure elecció. Més info al 973 00 35 35 (o al programa de les jornades)

Si no sou estudiants, per facilitar la gestió de l’aforament, envieu mail prèviament a pagesossolidaris@pagesossolidaris.org

Convocatòria Pòsters – XI Jornades de Codesenvolupament Data límit lliurament de pòsters: 05/10/2012

Descarregar arxiu (Programa_Jornades_Codesenvolupament.pdf)

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 13 Octubre 2012 by in Convocatòries, Coordinadora d'ONG i altres Moviments Solidaris de Lleida.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,724 Visites
%d bloggers like this: