Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Detenen a Lleida al Dj / Productor Marc Hijo de Sam (Productor de Pablo Hasel)

Ens informen que Marc Hijo de Sam (productor de Pablo Hasel) a estat detingut a la seva residència de Lleida sota l’acusació d’apologia del terrorisme, en aquests moments s’està procedint al registre del seu habitatge. Intentarem poder donar més informació en relació a aquest cas.

La solidaritat és la millor resposta a aquest nou atac als joves de Lleida. Estar atentes a possibles convocatòries.

Els mossos detenen el productor del músic Pablo Hasél per ordre de l’Audiència Nacional

Agents dels mossos d’esquadra han detingut fa una estona Marc Falcó, el productor del cantant Pablo Hasél, i més conegut com a Marc Hijo de Sam. En aquests moments estan procedint a escorcollar el seu domicili a la ciutat de Lleida –que ara mateix es troba acordonat–. Segons testimonis presencials, un nombrós operatiu de mossos d’uniforme i de paisà l’han emmanillat i han assegurat que l’operació policial ha estat ordenada per un jutjat d’instrucció de l’Audiència Nacional. Elproductor, que és considerat un dels millors en l’àmbit del hip hop a l’Estat espanyol, seria traslladat les properes hores a Madrid en qualitat d’imputat. Diverses persones es concentren a les portes de casa seva com a mostra de solidaritat, però no hi poden accedir. A l’habitatge només hi ha els seus familiars i els policies. Més informació en breu.

Font Setmanari Directa

+ INFORMACIÓ Ahttp://www.setmanaridirecta.info/

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 10 Octubre 2012 by in Prou Repressió.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: