Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

La Confederació General del Treball (CGT) convoca vaga general de 24 h. el dia 31 d’octubre de 2012

La Confederació General del Treball (CGT) convoca una vaga general de 24 h. el dia 31 d’octubre de 2012

La Confederació General del Treball (CGT) convoca una vaga general de 24 h. el dia 31 d’octubre de 2012.

En els propers dies la CGT contactarà amb altres organitzacions sindicals i socials per tal de definir el procés que portarà a la vaga general i sumar lluites i projectes.

A la vaga general hi són cridats, a més dels treballadors/es assalariats/des, els i les treballadores precàries, la població aturada, els/les pensionistes i el conjunt de la població afectada per les retallades.

Els darrers mesos el conjunt de la CGT ha estat analitzant i debatent quines respostes hauríem de donar a les agressions que estem patint la immensa majoria de la població: treballadors/es assalariats/des i autònoms, pensionistes, estudiants, aturats/des, etc.

En el marc d’aquest procés des de la nostra organització hem participat i promogut en conflictes i vagues a nivell d’empresa, hem dinamitzat mobilitzacions sectorials de treballadors/es i hem participat en mobilitzacions ciutadanes junt a altres col•lectius i organitzacions.

Com a part d’aquest procés de construir una resposta àmplia que sigui capaç de revertir les mesures ultraliberals imposades per la UE i els governs estatals i autonòmics, des del mes de juliol hem estat efectuant consultes amb altres organitzacions sindicals catalanes i del conjunt de l’Estat per avaluar la possibilitat de convocar una vaga general.

Finalment, el dia 12 de setembre a Catalunya i el 13 de setembre a nivell estatal des de la CGT hem decidit convocar una vaga general de 24 hores a tots els sectors i a tot l’Estat pel proper 31 d’octubre.

Esperem en els propers dies acabar de concretar quines altres organitzacions sindicals se sumen a la convocatòria i consensuar quin serà el procés de treball que emprendrem fins a arribar a aquesta data.

Com ja hem anat proclamant en diverses ocasions creiem que aquesta ha de ser una vaga “en general”. En la mesura en que diferents sectors socials ens la fem nostra, la preparació, construcció i realització de la protesta no ha de ser patrimoni exclusiu de cap organització, ja sigui sindical o de qualsevol altre tipus.

La convocatòria efectuada per la CGT pretén facilitar la cobertura per a fer possible aquest procés de sumar. Però tampoc aquesta pretén ser només una aturada de treballadors/es assalariats/des amb contracte.

La nostra voluntat és fer d’aquesta una vaga del conjunt de la societat, on combinem l’aturada tradicional en els centres de treball amb una vaga de consum i àmplies mobilitzacions a barris i viles. Per fer-la realitat caldrà ser imaginatius.

Barcelona, 14 de setembre de 2012

Secretariat Permanent CGT Catalunya

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Information

This entry was posted on 17 Setembre 2012 by in CGT, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 27.000 Visites
%d bloggers like this: