Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Jornada “La lluita ens dóna el que el poder ens pren”

Dissabte dia 22 de Setembreapropa’t al Casal Popular de Joves. Amb aquesta jornada volem compartir amb més gent el Casal i aquests primers 6 mesos de projecte.A les 17hinaugurarem el Mercat de roba gratuïta (compartim i recolzem-nos mútuament!).A les 18:30h, amb el títol ” “I ara què? Com podem seguir lluitant”, debatrem amb l’economista Josep Manel Busqueta per situar-nos plegats en el moment actual (retallades, deute, empobriment, ressignació, menor mobilització de la gent?…) i com podem lluitar millor per fer-hi front.

A les 21h prepararem un sopar popular de de cous-cous amb verdures (paga el que puguis)

I a les 21:30h començarà el concert de rap a la Sala Europa amb RUSEL MAN, EL PUTO BLEKO, SAMURAY7, JOSU TRAMA i FEISTELHARAKIRI.

Anima’t a ajudar a fer que aquesta jornada sigui possible (ajudant-nos a gestionar la roba que ens va arribant pel mercat, donant un cop de mà el mateix dia o com tu creguis!)

I més enllà del 22, estem preparant noves activitats: Concert amb Saleta’s Brothers el dijous 4 d’octubre, Mostra de joves cantautors el dijous 11, intercanvi de llavors de flors i plantes… Però necessitem mans per tirar-les endavant. T’esperem a les assemblees dels dimecres i sempre que hi vulguis participar!

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 14 Setembre 2012 by in Casal Popular de Joves, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: