Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

La CUP fa evident que municipalitzant Aigües de Lleida no caldria aplicar l’anunciada pujada del 38% del rebut de l’aigua | Lleida

La CUP fa evident que municipalitzant Aigües de Lleida no caldria aplicar l’anunciada pujada del 38% del rebut de l’aigua | 

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i l’organització juvenil Arran han realitzat aquesta tarda una acció de denuncia davant de l’empresa Aigües de Lleida, concessionària del servei públic de proveïment d’aigües a la ciutat, per tal de manifestar el seu rebuig per l’increment anunciat pel govern municipal del preu del rebut de l’aigua en un 38% de cara al proper any, al que cal sumar el 9% ja repercutit el present exercici, i que suposarà un augment total del 47% per a l’any 2012 respecte l’actual.

Les dues organitzacions independentistes, que venen duent a terme una campanya en favor de la municipalització de les concessions de serveis públics externalitzades per la Paeria els darrers anys i demanant que l’ajuntament n’assumeixi de nou la gestió i control, consideren que cal lligar l’anunci fet per la Paeria dies enrere de prologar la concessió a Aigües Lleida (Aqualia) amb l’augment del preu del rebut, constatant que privatitzar serveis públics surt molt car als ciutadans. Al mateix temps, fan notar que aquest augment és totalment injust, que es produeix en uns moments especialment difícils per a les economies de moltes famílies lleidatanes i critiquen que l’equip de govern no tingui en compte aquestes circumstàncies d’emergència, gravant de forma desorbitada el que són serveis públics indispensables i castigant al conjunt dels sectors populars de la ciutat, que són els qui més estan patint amb més virulència les conseqüències de la crisi econòmica i l’atur.

En aquest sentit, el portaveu de la CUP Ferran Dalmau ha manifestat que “és simplement escandalós i indecent que l’ajuntament consenti que els diners de tots serveixin per regalar un marge de benefici comercial a una empresa privada que presta un servei municipal i, per altra banda, s’anunciï un augment del rebut de l’aigua, que servirà per engruixir el compte de resultats d’una societat anònima i mercantil”. Al seu torn, la portaveu d’Arran Anna Bros ha exigit a la Paeria “que aturi les negociacions amb Aqualia, doni per extingida la concessió que venç aquest juliol i acordi prestar ella mateixa el servei sense acudir a intermediaris, sota criteris no economicistes i de bé públic indispensable de primera necessitat”.

Lleida, 26 de juliol de 2011

Advertisements

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

One comment on “La CUP fa evident que municipalitzant Aigües de Lleida no caldria aplicar l’anunciada pujada del 38% del rebut de l’aigua | Lleida

  1. silver account
    3 Setembre 2012

    Les dues organitzacions independentistes, que venen duent a terme una campanya en favor de la municipalització de les concessions de serveis públics externalitzades per la Paeria els darrers anys i demanant que l’ajuntament n’assumeixi de nou la gestió i control, consideren que cal lligar l’anunci fet per la Paeria dies enrere de prologar la concessió a Aigües Lleida (Aqualia) amb l’augment del preu del rebut, constatant que privatitzar serveis públics surt molt car als ciutadans. Al mateix temps, fan notar que aquest augment és totalment injust, que es produeix en uns moments especialment difícils per a les economies de moltes famílies lleidatanes i critiquen que l’equip de govern no tingui en compte aquestes circumstàncies d’emergència, gravant de forma desorbitada el que són serveis públics indispensables i castigant al conjunt dels sectors populars de la ciutat, que són els qui més estan patint amb més virulència les conseqüències de la crisi econòmica i l’atur.

Els comentaris estan tancats.

Information

This entry was posted on 15 Agost 2012 by in CUP.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 943 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,480 Visites
%d bloggers like this: