Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Balanç de 2 dies de repressió: 5 estudiants i un pare detinguts (actualització, vídeos, fotos i comunicat)

Recollim els dos comunicats que relaten els fets de dimecres i dijous, així com videos i fotografies penjades a les xarxes socials i les darreres notícies. Des del Casal Popular de Joves ens solidaritzem amb els detinguts i ens fem nostra la valoració política que expressa el comunicat dels i les solidaris: Amb aquestes detencions es busca criminalitzar la lluita en defensa dels drets socials. Però la repressió ens uneix i es fa més conscients!

Darreres actualitzacions del què ha passat avui i ahir:
[Dijous vespre]: Comunicat explicant la cinquena detenció practicada aquesta tarda i les declaracions i alliberament dels detinguts ahir

[Dijous tarda]: Detenen un cinquè estudiant, es convoca concentració demà divendres a les 10h als Jutjats, hora en que està previst que comenci la seva declaració


[Dijous matí]: Surten en llibertat amb càrrecs els 4 estudiants detinguts després de declarar davant el jutge (foto)

[Nit de dimecres a dijous: 0:03] Surt en llibertat amb càrrecs el pare d’un dels detinguts al matí, detingut durant la càrrega davant la comissaria. Ha animat a la lluita i a participar de la concentració de demà a les 9h als Jutjats. Els Mossos i els polítics responsables no podien sostenir políticament la seva detenció, i tampoc podran fer-ho en el cas dels 4 estudiants detinguts.

[Nit de dimecres a dijous: 23:13] Sembla ser que hi ha un quart detingut en el marc de la mateixa operació pels mateixos fets posteriors a la manifestació estudiantil del 22 de març. Hauria estat detingut a la tarda i ara se li estaria prenent declaració. En total, serien 4 els detinguts per aquest motiu i un més (el pare d’un detingut) detingut durant la concentració de suport. 

Carga policial contra concentración pacífica 06/06/2012 Lleida
Brutal càrrega policial a Lleida
Casal Popular de Joves de Lleida
Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 10 Juny 2012 by in Casal Popular de Joves.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,824 Visites
%d bloggers like this: