Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Passi de documental “Llach: La revolta permanent”

Sobre els fets de Vitòria. Els feixistes d’ahir, els feixistes d’avui.

Dijous 31 de maig // 20h.
Casal Popular de Joves de Lleida. c. Governador Montada, 9

Fa unes setmanes es complien 36 anys d’un dels fets més colpidors de l’anomenada “transició democràtica” a l’Estat espanyol. Uns fets que les noves generacions no podem oblidar per recordar que el franquisme va durar (i dura) més enllà de la mort de Franco. A dia d’avui, per exemple, ningú ha pagat per fets com la massacre de Vitòria. Per posar el nostre granet de sorra contra aquest oblit, i per entendre millor qui ens governa actualment, et convidem a veure plegats aquest documental aquest dijous.

Un 3 març de fa 36 anys un grup de treballadors es va tancar a una església de Vitòria per protestar per les seves condicions laborals. La vaga va finalitzar quan la policia va gasar el recinte i va disparar als manifestants que sortien, provocant cinc morts i un centenar de ferits. Aquests fets van inspirar la cançó Campanades a morts de Lluís Llach i aquest documental els relata. Assassins de raons, de vides, que mai no tingueu repòs en cap dels vostres dies i que en la mort us persegueixin les nostres memòries.

Campanades a morts, Lluís Llach


Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 29 Mai 2012 by in Casal Popular de Joves, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: