Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Laura Gómez Lliure. Benvinguda a casa!

Nota d’agraïment de la FL de Barcelona de la CGT

Des de la Federació Local de Sindicats de la CGT de Barcelona volem agrair totes i cadascuna de les mostres de solidaritat, afecte i afecte que ens heu fet arribar des que es va conèixer la presó de la nostra companya i Secretària d’Organització Laura Gómez.

Aquestes línies mai haurien d’haver arribat a ser escrites per la senzilla raó que tot aquest procés contra la nostra companya és un sense sentit des del principi. És un atac directe contra la nostra Organització que a través de la seva afiliació ha demostrat que tots aquests policies, carcellers, jutges i polítics no han pogut fer callar el crit de Laura Llibertat.

Volem agrair tots els actes on aquest crit ha estat dirigit contra els seus segrestadors, en tots els actes on Laura ha estat present en el cor de tots els assistents, aquest crit ha estat l’arma que la CGT ha utilitzat per a denunciar l’acte més miserable i abjecte que un mal anomenat estat de dret pot fer contra una persona, privar-la de la seva llibertat.

Aquesta Organització té molt clar quins són els seus principis, la Solidaritat i el Suport Mutu, i amb Laura s’ha demostrat que no són paraules buides, sinó uns principis únics que mai cap dels seus segrestadors sabrà el que és sentir-los en les seves ànimes. Laura ho sap i ho ha sentit des del primer moment per moltes reixes que posessin entre ella i la seva família, solament ens queda dir que, si Laura sabia que fora d’aquests murs hi havia gent que l’esperava, era per totes les mostres que ens heu fet arribar i que farem arribar a Laura tan prompte com estigui entre nosaltres.

Hem aconseguit el nostre primer objectiu que era treure a Laura de presó, però això no ha acabat, recordar-vos que l’acusació li demana fins a 36 anys de presó pel que seguirem mobilitzant-nos per Laura, per altres detinguts com Isma, Javi i Dani i per la resta de persones que han estat detingudes i posades en llibertat amb càrrecs des de la Vaga General del 29-M.

Una salutació Llibertària

Barcelona 17 de Maig de 2012.

CGT Barcelona

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 18 Mai 2012 by in CGT, Comunicats.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: