Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Concentració Llibertat presos Vaga General [Lleida]

Diversos col·lectius que vam treballar plegats en motiu de la vaga general a Lleida (piquets ciutadans, actes a Ricard Vinyes, bloc crític…) convoquem una concentració de suport a les detingudes per la vaga del 29M. Especialment, t’animem a exigir l’alliberament dels 4empresonats a Barcelona.
Per la llibertat dels presos i la retirada de càrrecs!

Dimecres, 19:30h a la Plaça de la Catedral –  Lleida

COMUNICAT:

La Vaga General del passat 29 de març torna a ser una mostra de l’actitud del sistema vers les persones que lluitem per reivindicar i exigir el que és nostre, l’actitud d’un sistema que es gira contra el poble i el reprimeix. Una vaga que va finalitzar amb un balanç de 79 detinguts, 4 empresonats i centenars de ferits.

I és que es tracta d’una persecució política. El cas de Tarragona és el més clar, on van detenir a 3 membres de diferents iniciatives anticapitalistes per tal d’estendre la por i que amb menys de 48 hores van haver de ser alliberats per falta de proves en les acusacions. Les detencions que s’estan fent són doncs per raons ideològiques i no per motius de seguretat.

El cas més greu és però el de l’Ismael, el Daniel i el Javier de Barcelona, que per pressions del Ministeri Fiscal de Madrid van serempresonats acusats de violència al carrer. Per a ells no s’ha respectat la presumpció d’innocència i se’ls ha tractat com a caps de turc.

Exigim doncs la posada en llibertat inmediata dels 3 joves (i d’un quart pendent de pagar la fiança) donat que la presó preventiva s’ha decretat sense base real i respon a un intent de criminalitzar la societat civil que s’organitza legítimament per reivindicar els seus drets. Això és una maniobra per distorsionar la informació sobre la Vaga General, criminalitzar i acabar amb el dret a vaga.

Us animem a participar de les concentracions que farem tots els dimecres a les 19.30h fins que no s’alliberin als empresonats.

Recordem que és molt important la solidaritat amb la gent que és a la presó i a la resta que se’ls imputen càrrecs molt greus.La nostra millor arma, la solidaritat!

Més informació sobre les detingudes i balanç repressiu:
http://setmanaridirecta.info/noticia/balanc-repressiu-79-detencions-4-empresonaments-un-centenar-ferits

Event al Facebook

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 2 Abril 2012 by in Comunicats, Convocatòries, Vaga General 29 Març.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: