Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

CGT convoca Vaga General el 29M contra la Reforma Laboral i el Pacte Social

La Confederació General del Treball (CGT), reunida en el V Congrés Confederal Extraordinari celebrat a la ciutat de Toledo els dies 9 i 10 març 2012 ha acordat:

1r – Convocar Vaga General a l’estat espanyol el proper dia 29 de març contra la Reforma Laboral i el Pacte Social.

2n – La CGT presentarà la seva pròpia convocatòria de Vaga, absolutament diferenciada, i amb actes, mítings i manifestacions pròpies.

3r – L’objectiu de CGT no és negociar la reforma laboral sinó derogar-la juntament amb la resta de mesures econòmiques i antisocials que agredeixen directament a la classe treballadora. Per això, l a CGT continuarà treballant per la convocatòria d’una altra Vaga General fins a aconseguir aquest objectiu.

4t – Per a això, la CGT buscarà el màxim d’unitat i confluència amb aquelles altres organitzacions sindicals i moviments socials que no hagin optat pel pacte social.

5è – Així mateix, la CGT seguirà treballant per la convocatòria d’una Vaga General Europea , coordinant-se amb tot el sindicalisme de classe i alternatiu a nivell europeu.

10 març 2012

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

 

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 12 Març 2012 by in CGT.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: