Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

S’inaugura el Casal Popular de Joves de Lleida: el projecte comença a caminar!

Un centenar de persones participen dels actes d’inauguració del Casal de Joves, que ha servit per presentar i donar a conèixer el projecte. Ara cal fer-nos-el de tots i totes!!

El Casal Popular de Joves de Lleida ha obert avui les seves portes a la ciutat amb un acte d’inauguració que ha començat a les 17.00h de la tarda i que ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones que s’han apropat a donar suport i conèixer el projecte que s’iniciava fa tres setmanes amb l’ocupació de l’edifici situat al C. Governador Montcada, 9.

L’acte ha començat amb una presentació del projecte del Casal Popular de Joves, a càrrec d’un membre de l’assemblea del Casal, que ha explicat detalladament què és i què vol ser aquest espai. Durant l’explicació s’ha repassat els usos que històricament havia tingut l’edifici abans de caure en desús, destacant el caràcter cultural de la Sala Europa i el Cafè del Teatre per la societat lleidatana dels anys 80. A continuació, membres de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia han donat el seu suport al projecte i han explicat la realitat associativa de la Vila de Gràcia, repassant les experiències de lluita que com a entitats juvenils han hagut de dur a terme per tal de potenciar el moviment juvenil del barri i reinvindicar un Casal de Joves gestionat per les entitats.

Després de la xerrada ha tingut lloc l’Assemblea Oberta on els assistents a l’acte hem pogut formular els nostres dubtes i inquietuds, així com plantejar cap a quina direcció ha d’anar el Casal Popular de Joves, proposant activitats i iniciatives que es poden desenvolupar als diferents espais del Casal. Per finalitzar l’Assemblea Oberta, s’ha obert una votació per tal d’escollir el nom del Casal, votant entre 5 propostes possibles; l’acte ha finalitzat amb una actuació musical d’en Joan Baró (garrotins inclosos) i amb el resultat de la votació que ha ratificat que el nom d’aquest projecte juvenil de Lleida sigui Casal Popular de Joves de Lleida.

Inaugurar el Casal no és per a res un final: ara és quan de veritat comença el camí. Un camí que solament es podrà recórrer amb la implicació del jovent lleidatà, amb la seva empenta i les seves iniciatives. Aquest primer acte ha servit com a punt de partida per sentar les bases que permetin construïr un projecte d’autogorganizació dels joves de la ciutat, obert i participatiu a totes les iniciatives que a partir d’avui hi tindran cabuda.

La propera oportunitat per seguir construint aquest projecte serà dimecres vinent a les 19h, t’esperem a l’assemblea que farem al Casal de Joves!

CASAL POPULAR DE JOVES
Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 5 Març 2012 by in Casal Popular de Joves.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: