Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

8 de març, dia de la dona treballadora a Lleida

Aquest any, a banda d’organitzar la concentració del propi dia 8 de març, dia de la dona treballadora, diferents organitzacions de Lleida hem preparat un seguit d’activitats de manera coordinada.

Esperem trobar-nos aquests dies

DIJOUS 8 DE MARÇ – CONCENTRACIÓ EN MOTIU DEL DIA DE LA DONA TREBALLADORA

A les 19:30h a la Plaça Paeria de Lleida. Organitza la CUP, CGT, Assemblea de Joves de Lleida, CSA La Maranya, SEPC i Casal l’Ocell Negre
Concentració en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, rera el lema de ‘No cosirem les vostres retallades’

DIJOUS 8 DE MARÇ – XERRADA SOBRE ELS PARANYS DE L’AMOR ROMÀNTIC

A les 20:30h al Casal Popular de Joves (C/ Governador Montcada, 9). Organitza l’Assemblea de Joves de Lleida i el Casal Popular de Joves
És cert que en els darrers anys hi ha hagut un relaxament en la formació cap als més joves per evitar imitar les actituds masclistes, la violència de gènere i el victimisme? Certs estudis demostren que el jovent actual està fent passes enrere en l’eliminació dels rols de gènere negatius i les relacions coercitives. En aquesta xerrada-debat ens proposem d’analitzar-ho per tal de veure què és el que està succeïnt i quines alternatives tenim al sistema patriarcal. Xerrada-Debat a càrrec de membres del col·lectiu Lika.

DIVENDRES 9 DE MARÇ – XERRADA SOBRE LA SALUT I ELS DRETS DE LES DONES

A les 19:00h a la Sala de conferències de la Biblioteca Pública de Lleida. Organitza la CUP Lleida

En l’acte “La salut i els drets de les dones. La crisi com excusa” intervindran:
Esperanza Aguilà: Infermera i agent d’igualtat, presidenta del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS). Ens parlarà al sobre el sistema sanitari que tenim i com ens afecten les retallades.

Leonor Pedrico: Intervindrà com a usuària de la sanitat pública i membre del Grup de Dones. Reflexionarà sobre les relacions entre salut i gènere així com la lluita pels drets de les dones.

Raquel Almazan: Membre de l’Assemblea d’Indignats i indignades de Cappont i activista en defensa del CAP de Cappont. En aquest cas la intervenció girarà entorn la lluita per la sanitat des dels barris.

Esther Sancho: Advocada i membre de la CUP de Lleida ens farà una aproximació als drets dels i les usuàries de la sanitat pública així com de la lluita des dels municipis.

DIJOUS 15 DE MARÇ – PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA LA REINA DE LOS BANDIDOS

A les 20:00h al Casal Ocell Negre. Organitza el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

Una història de Phoolan Devi sobre la lluita d’una dona que va desafiar la seva societat

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,724 Visites
%d bloggers like this: