Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Assemblea ciutadana en defensa de la Sanitat Pública

Som ciutadans i ciutadanes que volem saber la veritat sobre tot el que està passant amb el nostre Servei Públic de Sanitat. Aquest servei que hem construït entre totes i tots durant anys i que ara amb l’excusa de la situació actual veiem com s’ensorra i es privatitza sense contemplacions.
Per aquests motius el Grup de Sanitat 15M Lleida, sorgit la primavera passada amb les movilitzacions arreu del territori, junt amb l’ajuda de Juntes de personal de Hospital Arnau de Vilanova, Hospital Sta. Maria, Centres d’Atenció Primària (CAP’s) i treballadors i treballadores sanitàries, proposa a Associacions, Entitats i usuàries de la Sanitat, i en definitiva, a tots els ciutadans i ciutadanes a fer una trobada per a què el personal sanitari ens expliqui la veritat sobre:

– LES RETALLADES A SANITAT
– LA FINANCIACIÓ DE LA SANITAT PÚBLICA
– ELS INTERESOS ECONÓMICS QUE ESTÀN PRESSIONANT PER
PRIVATITZAR EL SERVEI SANITARI.
– LES CONSEQÜENCIES PER ALS USUARIS I USUÀRIES.

D’aquesta manera volem conèixer la veritat que ningú ens explica, compartir experiències i pensar formes de resistència per defensar allò que tant ens preocupa: LA NOSTRA SALUT I LA DELS NOSTRES FILLS/ES, PARES, MARES, AMICS, AMIGUES I VEÏNS/ES.

VINE I PARTICIPA-HI, ENS NECESSITEM! LA SANITAT PÚBLICA ÉS DE TOTS!

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 3 febrer 2012 by in 15M Lleida.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: