Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

28G Manifestació a Lleida – Davant les retallades, PLANTEM CARA I NO AJUPIM EL CAP!

EL CAPITALISME NO TÉ DUES CARES

La realitat social actual, a conseqüència de l’activitat política i l’acció especulativa dels mercats, fa dies que és insostenible. Després d’un 2011 marcat per la reforma de les pensions, amb més de 4 milions d’aturats a tot l’Estat, unes taxes de pobresa cada cop més altes, la reforma laboral encoberta de l’estiu i el marcat continuisme en les polítiques degut al relleu de poder PP-PSOE, el 2012 no sembla que comenci amb bon peu.

Com ja s’ha dit, aquest relleu de pantomima i de “canvi” entre el PP i el PSOE no fa més que mostrar-nos la corrupció de la falsa democràcia parlamentària. Les bones intencions, i les no tant bones encara més, dictades al programa electoral són ja altre cop paper mullat. I aquí a Catalunya, amb el govern de CyU, no és pot dir més que “pinten bastos”. Uns s’encarreguen de retallar els serveis de la sanitat, amb la privatització d’hospitals, reducció de personal i acabant amb l’educació superior de qualitat, fent-la cada cop més elitista i augmentant les taxes. Alhora que des de Madrid redueixen drets amb l’excusa del dèficit públic, augmentant proporcionalment els impostos a les classes populars vers els rics i les grans fortunes, proposen reformes en la justícia i només es contracten noves places per a les forces policials.

Els mercats, amb la col•laboració dels polítics, tenen un rumb fixat, però el que no són conscients és que nosaltres, la població, la gran majoria, aquells que treballem dia a dia per construir aquest país, no estem disposats a ajupir el cap davant d’aquestes agressions. Perquè ja són masses els drets que ens han retallat! No volem aturar les retallades, volem recuperar el que és de tots i totes, encara més, millorar les condicions de vida que teníem anteriorment.

Però tot això no es fa des dels despatxos. Com a organització sindical de classe la negociació a porta tancada no és per a nosaltres una eina de lluita. Perquè el capitalisme no pot reformar-se. En aquests temps en els l’estat del benestar, ja ens sona llunyà, no serem tant il•lusos de creure que pactant millorarem el que s’ha convertit en el nostre enemic. Treballem doncs per tal d’assolir un canvi social de base que ens porti a que totes les treballadores gaudim de les garanties de salut, educació, treball i oci.

Els mal anomenats sindicats de CCOO i UGT, ja han anunciat que estan en vies de pactar una nova reforma laboral dictada pels mercats econòmics especuladors de la Unió Europea i FMI, en la que es redueixen drets dels treballadors i es congelen els salaris. Així no construirem el nostre futur, així esclavitzem unes generacions que ja no podran gaudir dels drets laborals pels que tant s’havia lluitat durant les dècades passades.

La CGT, doncs convida a participar a la manifestació de dissabte dia 28 de gener que sortirà a les 17.30h de la plaça Ricard Vinyes. Però animem a fer-ho des d’una òptica crítica, lluny de pactes i desercions. Per això fem una crida a participar del bloc anticapitalista juntament amb la resta de persones i organitzacions de l’esquerra anticapitalista per mostrar la voluntat d’un canvi profund en que no ens resti més, sinó que ens obri nous camins!

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Information

This entry was posted on 26 gener 2012 by in CGT Lleida, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 27.000 Visites
%d bloggers like this: