Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Inspecció de Treball torna a donar la raó a la CGT Atento Lleida en prevenció de riscos laborals

Inspecció de treball, dóna tres mesos a Atento Teleservicios España, SAU perquè facin més confortable el centre de treball de Lleida i que tots els seus treballadors i treballadores disposin del material necessari per realitzar correctament la seva funció.

“De les comprovacions efectuades durant la visita, de l’examen de la documentació preventiva aportada i de les entrevistes realitzades, es fa palès un problema de disconfort al centre de treball indicat, en concret a la ventilació dels llocs de treball. És per això, per la qual cosa en virtut de l’article 43 de la llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenció de riscs laborals s’efectua REQUERIMENT a l’empresa perquè realitzi les mesures adequades per conèixer quin és l’estat en concret en aquesta matèria i s’adoptin les mesures adequades en conseqüència.

Així mateix en el requeriment també s’inclou la petició a l’empresa perquè faciliti a tots els seus treballadors els equips de treball adequats-pinganillos-i posi a disposició de qui ho desitgi un reposapeus, de conformitat amb el que disposa l’annex, apartat 1.e) del Reial decret 48/1997, de 14 d’abril, sobre disposicions mínimes de seguretat i salut relatives al treball amb equips que inclouen pantalles de visualització. Concedint a l’empresa un termini de 3 mesos per al compliment de les esmentades mesures.”

La nostra secció sindical, a través del treball assembleari i de base, torna a aconseguir que inspecció actuï davant la prepotència d’Atento, que compta amb la complicitat i el silenci de CCOO i UGT.

Aquí estem, nosaltres no pactem!

CGT ATENTO LLEIDA

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 3 gener 2012 by in CGT Lleida.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: