Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

[Lyon] Nazis ataquen concert rap i mesquita

Noves agressions i atacs a la ciutat. Els nazis preparen una nova manifestació el pròxim 14 de febrer. La resposta antifeixista s’organitza.

 

A la ciutat de Lió, tristament coneguda per ser un dels bastions de l’extrema dreta a França, les agressions dels grups de nazis continuen.

-Dissabte passat 17 de desembre un grup d’uns 40 ultres del Olympique de Lió va atacar l’entrada d’un concert del grup de rap Sniper. Els nazis van llançar ampolles, bengales, pedres i tanques contra els assistents del concert, entre els quals hi havia nombrosos menors.

L’acció estava perfectament organitzada i van acompanyar la seva “gesta” desplegant una bandera en la qual es podia llegir “França, o la vols o et tornes al teu país”.

-L’endemà passat, el 19 de desembre, una mesquita de la perifèria de la ciutat apareixia recoberta de simbologia nazi.

A aquests atacs cal sumar les agressions nazis del mes de juliol-agost (violació d’una noia en la porta de la seva casa el 2 de juliol, atac a un bar marroquí el 17 de juliol i atac d’un grup de 20 ultres a un bar del centre de la ciutat el 13 d’agost)

Per al proper 14 de gener el grupuscle d’extrema dreta ” Jeunesses nationalistes”, creat al setembre i liderat per Alexandre Gabriac, conegut per ser expulsat del *FN, intentarà organitzar la seva primera manifestació a la ciutat, a la qual acudiran boneheads d’altres ciutats franceses. El moviment antifeixista local prepara ja la seva resposta per evitar que Lió es converteixi de nou en el punt de trobada del moviment nazi francès, com va ocórrer el passat 14 de maig en el qual uns 400 extremistes van desfilar pel casc històric atacant diversos bars i kebabs.

La Haine

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 28 Desembre 2011 by in Internacional.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,755 Visites
%d bloggers like this: