Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Comunicat del SEPC de Lleida en motiu de la visita de Jordi Pujol a la UdL, per investir-lo doctor honoris causa

PER A VOSALTRES DOCTOR HONORIS CAUSA,
PER A NOSALTRES PERSONA NON GRATA

En un curs acadèmic marcat per les retallades, la privatització i la precarietat dels ensenyaments, a la “nostra” universitat decideixen nombrar doctor honoris causa a l’ex-president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol.

Trobem insultant i una mofa aquest fet ja que és el mateix partit al que pertany Jordi Pujol, el que ha decidit aplicar les dures retallades a al universitat pública, a la sanitat, a l’educació, els mateixos que han dictat la Llei Òmnibus per tal de facilitar-se el camí a la hora d’implementar el neolibrealisme a la nostra societat.

La resposta que hem decidit donar a aquest fet és de rebuig i ràbia. I avisem que no pensem quedar-nos quietes, callades i dòcils. Tenim ràbia i molta i totalment justificada. La tenim perquè veiem com el nostre futur cada vegada és més negre i precari. I ells, els de sempre, els que mai veuran el què és no tenir res per menjar, el què és està a l’atur un, dos, tres mesos i no trobar una feina digne, els que no s’hauran d’esperar un any per una operació, els que els seus fills i filles no rebran una educació en aules massificades i sense les atencions i suports docents necessaris, els que no sabran el què és treballar i treballar per treure’t una carrera en una universitat que ja està al servei de les empreses, els que no noten la crisi a la seva butxaca.

Veiem com la universitat cada vegada està més al servei del lliure mercat que no pas del coneixement, veiem com augmenten el preu de les matricules, com disminueixen beques, veiem com s’empitjoren les condicions laborals de professorat i PAS… I veiem com davant de tot aquest panorama, els culpables de la crisi continuen fent l’espectacle, les bones cares, els protocols i les celebracions, mentre d’altres estem mig ofegats.

Així que si la seva universitat decideix nombrar doctor honoris causa al senyor Jordi Pujol, nosaltres les somiadores, les lluitadores, les rebels, les encaputxades, les insubmises, les precàries no els hi seguirem els hi riurem l’espectacle: Jordi Pujol persona non grata a la universitat de Lleida.

Lleida, 19 de desembre del 2011
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – Nucli de la Universitat de Lleida

Event al Facebook

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 19 Desembre 2011 by in Convocatòries, SEPC.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,753 Visites
%d bloggers like this: