Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Festa, cap el Renaixement de la SHARP Ponent

El proper 11 de Novembre de 2011 farà 4 anys que un feixista va assassinar al nostre company Carlos Javier Palomino al metre de Legazpi (Madrid). Nosaltres ni oblidem, ni perdonem, son moltes les morts de companys/es que hem tingut que plorar.

Per tots i totes aquells que han mort a mans del Feixisme, Lleida Antifeixista us convoca a una concentració el proper 11 de Novembre de 2011 a les 19:00h a La Paeria – Ajuntament de Lleida en record als que van morir defensant la dignitat humana.

NO US OBLIDEM, NO ELS PERDONEM!

————————

Desprès del acte de record al company Carlos Javier i a tots i totes les persones que han mort a mans del Feixisme, a les 23:00h al C.S.A La Maranya (C/ del Parc número 13 del Casc Antic de Lleida) n´ hi haura un concert Gratuït amb el grup Malgastando Molla (Punk) + Grup Sorpresa i despres FESTA cap el renaixement de la SHARP de Ponent amb musica SKA/RREAGGE/PUNK/OI!

Tots els beneficis recaptats aniran destinats al projecte del Casal Popular de Joves a Lleida.

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 3 Novembre 2011 by in Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: