Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Desallotgen l’edifici que havia estat alliberat per crear el Casal Popular de Joves de Lleida

 Aquest dissabte 29 d’octubre un grup de joves de Lleida han estat desallotjats de l’edifici situat al carrer Prat de la Riba 87, en el qual es pretenia crear un Casal Popular de Joves al servei del jovent i tota la ciutadania de Lleida.

A les 11h del matí una vintena de joves s’han concentrat davant de l’edifici, abandonat durant anys, per tal de donar suport a l’alliberament de l’espai; mentre s’estava procedint a l’obertura han aparegut diverses patrulles de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana que amb el suport d’una dotació de bombers, han procedit al desallotjament del Casal Popular de Joves de Lleida.

Després d’identificar algun dels joves presents a la concentració de suport, han procedit a identificar les persones que estaven a l’interior de l’edifici, deixant-les en llibertat posteriorment tot i que amb l’obligació de comparèixer demà al matí a la comissaria de Mossos d’Esquadra.

Davant de la nova agressió que el jovent de la ciutat ha patit per part dels cossos repressius “democràtics”, al servei de les ordres d’especuladors i d’altre poderosos de la nostra ciutat, l’Assemblea del Casal Popular de Joves de Lleida volem denunciar la situació viscuda aquest matí, que ha suposat el fre a una iniciativa popular del jovent de la ciutat per tal de crear un espai que permetés al jovent lleidatà donar resposta a la manca d’espais lliures per poder viure la cultura d’una forma activa i al marge dels interessos especulatius i mercantils pels quals es troba sotmesa la nostra societat.

Després d’aquests successos, des de l’Assemblea del Casal Popular de Joves de Lleida ens reafirmem en la necessitat de construir aquest espai de trobada de joves, associacions i moviments socials on poder exercir lliurement els nostres somnis des d’una perspectiva anticapitalista, assembleària i autogestionada. És per això que animem a la població lleidatana a participar d’aquest projecte i a estar atents a les novetats que pugin anar sorgint.

La repressió no ens aturarà, el jovent construïm els nostres espais!

Assemblea del Casal Popular de Joves de Lleida

casalpopulardejoves.blogspot.com

cpjlleida@gmail.com

Fotografies dels fets

Vídeos dels fets

Carta oberta als veïns i les veïnes de Lleida

Lleida, 29 d’octubre de 2011

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 29 Octubre 2011 by in Casal Popular de Joves and tagged .

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: