Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Solidaritat ACTIVA amb Pablo Hasél

Avui ens hem llevat amb la trista notícia de la detenció d’en Pablo . Les informacions són confuses. En aquets moments, segons les informacions rebudes l’acusació es d’apologia del terrorisme a requeriment de l’Audiència Nacional.

Novament l’Estat espanyol fa allò que millor sap fer, utilitzar la por com a arma de persuasió del jovent rebel  i revolucionari. Nosaltres, el jovent de Lleida, no permetrem que el dolor ens paralitzi, tenim por, però no més que la que tenen els poderosos de perdre els seus privilegis i això ens ha de fer ser forts en aquets moments d’incertesa, on som els i les de sempre les que patim la repressió.

No coneixem de que se’l acusa exactament, però tampoc ens importa gaire, tant ens fa si és culpable o innocent de lluitar contra un sistema injust. Als ulls dels poderosos tots i totes som terroristes.

Avui ha estat en Pablo, però ahir van ser altres militants de l’esquerra anticapitalista, demà pots ser tu. L’Estat veu perillar el seu negoci de mort i destrucció, perquè son milers de veus les que estan despertat i exigint un canvi, veuen que la mentida que difonen a traves dels seus mitjans de desinformació de masses estan sent desmuntades i la veritat comença a fer-se lloc dins d’aquesta societat adormida de forma imparable. No ho tenien tot “atado y bien atado”. No comptaven amb el jovent rebel.

La ràbia i la tristesa s’entremesclen en aquets moments per saber que un jove està segrestat en mans del enemic de la dignitat humana, però nosaltres no ens resignem, nosaltres lluitem pel que estimem i somniem…

Demà dimecres 5 d´Octubre a les 19:00h a la Plaça de la Paeria (Ajuntament de Lleida) convoquem una concentració per la Llibertat immediata d’en Pablo.

FOC A LA TERRA DEL OPRESSOR!

Lleida Antifeixista

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

2 comments on “Solidaritat ACTIVA amb Pablo Hasél

 1. EVA
  6 Octubre 2011

  NO ME DUELE EL TIRO EN LA NUKA DE UN FASCISTA
  ME DUELE UNA VIEJA DESALOJADA

 2. EVA
  6 Octubre 2011

  POTS TENIR LA MEVA ADREçA DE L’ORDINADOR
  LA MEVA ADREçA AL CURRO
  LA MEVA ADREçA AL MÓN
  PERÒ NO CONEIXES L’ADREçA DEL MEU CERVELL
  NO TENS L’ADREçA DELS MEUS FILLS PERQUÈ NO EN TINDRÉ MAI, PERQUÈ NO ELS PODRÀS UTILITZAR COM A ESCLAUS
  ELS MEUS SÓN ELS MEUS: NEGRES, MUSULMANS O ASIÀTICS
  O BLANCS…. HEHEHEHEHEEHE

Els comentaris estan tancats.

Informació

This entry was posted on 4 Octubre 2011 by in Comunicats, Convocatòries.

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

 • 26,753 Visites
%d bloggers like this: