Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

La CUP convoca tota la ciutadania a la manifestació de l’11 de setembre a Lleida

La manifestació, que sota el lema “Pels drets nacionals i socials, independència Països Catalans”, sortirà de la plaça Paeria a les 12.00 h, estarà precedida, com cada any, per l’ofrena floral al Roser, que es durà a terme a les 10.30.  Després de l’acte polític, que anirà acompanyat d’una mostra de cultura popular, es donarà pas a un concert que acompanyarà un petit aperitiu. Per cloure la jornada lúdica i reivindicativa, tindrà lloc un dinar al carrer Sant Carles (caldrà apuntar-se prèviament qui es vulgui assegurar el plat a taula).

Al marge de la manifestació que es du a terme cada any, l’Esquerra Independentista de Ponent també durà a terme un acte polítc a Tàrrega el dia 3 de setembre. Aquest tindrà lloc a la plaça de les nacions sense estat de la capital de l’Urgell i inclourà una xerrada al voltant de les retallades que s’estan impulsant en la sanitat. En finalitzar, els i les presents podran gaudir d’una mostra de cultura popular i un concert.

A continuació, us detallem la previsió d’aquests diferents actes tot convidant a totes aquelles persones interessades a assistir-hi i participar-hi.

3 DE SETEMBRE: ACTE A TÀRREGA

19:00h Xerrada sobre les retallades en la sanitat + mostra de cultura popular+ concert amb “Comandante Rock” a la Plaça de les Nacions sense Estat.

Organitzen: Casal Popular el Rostoll (Tàrrega), Casal Popular l’Arreu (Mollerussa) i Casal Independentista l’Ocell Negre (Lleida)

11 DE SETEMBRE: ACTE CENTRAL A LLEIDA

10:30h Ofrena floral a l’edifici del Roser
12:00h Manifestació “Pels drets nacionals i socials, independència per als Països Catalans”. Sortida des de plaça Paeria.
12:45h Acte polític i mostra de grups de cultura popular a Av. Blondel
13:15h Vermut i concert amb “Et farem un bombo” a Av. Blondel
14:00h Dinar popular al carrer Sant Carles (davant del casal l’Ocell Negre). Cal fer les reserves enviant un correu a: lleida@cup.cat abans del dia 9.

Organitzen: Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Maulets i Assemblea de Joves de Lleida (AJL)

Us hi esperem!

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: