Info Revolta – El Prat de Llobregat

ContraInformació Anticapitalista

Batudes racistes a Lleida

En els últims dies hem vist com al Casc Antic de Lleida la presencia Policial ha augmentat de forma exagerada, creant entre els veïns i veïnes de la zona una incertesa de lo que està passant. La realitat es que la mort d’un immigrant d’una aturada cardíaca mentre la Policia Local  intentava detenir-lo de forma violenta, va obrir un debat sobre la desproporcionalitat de les actuacions Policials amb les persones emigrades al barri.

Fa uns dies, el moviment  15M, juntament amb l’assemblea del Barri Casc Antic (TOTCOLOR) van intentar aturar una batuda racista que s’estava realitzant a la Plaça Cervantes, en aquesta ocasió i a traves de una roda de telèfons, unes 15 persones se van apropar al Lloc per aconseguir aturar el racisme institucional contra les persones immigrades, però el dispositiu policial era tan ampli que no va ser possible, encara així es un inici important en la lluita contra el racisme a les terres de Ponent.

Cal ressaltar que l’assemblea TOTCOLOR continua fent les seves assemblees a la Plaça Cervantes de Lleida tots els Dissabtes a les 19:00 h i el moviment 15M ( Indignats Lleida ) continua treballant i fent les seves assemblees tots els Diumenges a les 20:00h a la Plaça Ricard Viñes, les dos assemblees son obertes i podem participar tots i totes.

 

Imatges de l´ultima batuda racista

Anuncis

About Redacció Info Revolta

ContraInformació Anticapitalista

Informació

This entry was posted on 8 Agost 2011 by in Prou Racisme and tagged .

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic per a subscriure's a aquest blog i rebre notificacions de nous missatges per correu electrònic.

Join 942 other followers

També ens pots trobar a:

Comptador de visites

  • 26,816 Visites
%d bloggers like this: